İlkokul mezuniyet fotoğrafıyla sürpriz

İskenderun Namık Kemal Ortaokulunda, 1988 – 1993 arası ilkokul olarak eğitim verdiği dönemde okuyan Avukat Mehmet Erol Ulutaş, okul müdürü Ali Koç´un sürpriziyle karşılandı. Av. Ulutaş´a okulunu ziyaretinde ilkokul mezuniyet fotoğraf?

GÜNCEL 10.03.2020 11:26:25 0
İlkokul mezuniyet fotoğrafıyla sürpriz

İskenderun/SES

Okulunu ziyaretinde duygulandığını belirten Av. Mehmet Erol Ulutaş, 27 sene sonra okuduğu binada eğitim ve öğretim hayatına katkıda bulunan öğretmenleriyle de karşılaşmasının ise kendisini gururlandırdığını kaydetti.
20 seneden bu yana İstanbul´da yaşadığını ifade eden Avukat Mehmet Erol Ulutaş, eğitim ve öğretim kalitesinin bir öğrencinin hayatını şekillendirdiğine dikkat çekti. İlkokul zamanında aldığı disiplinli eğitim hayatının tüm hayatına sirayet ettiğini belirten Avukat Mehmet Erol Ulutaş, bu konuda kendisine emeği geçen tüm öğretmenlerini saygı ve sevgiyle andığını söyledi. Okuduğu okulu 27 sene sonraki ziyaretinde Ulutaş, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç´un sürprizi ile karşılandı. Avukat Ulutaş´ın ilkokul mezuniyet fotoğrafını çerçevelettiren Müdür Ali Koç, günün anısına armağan etti. Okul Müdürü Ali Koç´a teşekkürlerini sunan Av. Ulutaş okuluna vefa borcunu ödemek istediğini ve her türlü desteği vereceğini kaydetti. Ziyaret sonrasında Av. Ulutaş, Okul Müdürü Ali Koç ve okulun idarecileri Ayhan Dağlıoğlu, Bekir Başaran ve Fahriye Pineci ile birlikte anı fotoğrafı çektirdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19