İMYO´dan tanıtım etkinliği

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, okullarını tanıtmak için İskenderun Primemall AVM Sanat Galerisi´nde iki gün süreli tanıtım etkinliği düzenledi.

İSKENDERUN 28.03.2018 10:18:11 0
İMYO´dan tanıtım etkinliği

 

İskenderun Meslek Yüksekokulu´nın hafta sonu yapılan tanıtım etkinliğene, İSTE Rektörü Türkay Dereli, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ile üniversitenin öğretim kadrosu ve öğrenciler de katıldı. Tanıtım etkinliğinin açılışında konuşan rektör Dereli, İSTE´nin tanınırlığına destek verilmesine teşekkür etti ve “İskenderun Meslek Yüksekokulu, Türkiye´de tanınan ve çok kadim bir okul. Mezunlarımız çok yüksek oranda piyasa tarafından tercih ediliyor. Meslek yüksekokullarımızın altyapısının ve öğretim elemanı kadrosunun güçlü. Meslek yüksekokullarımızı bu düzeye getiren ve bu etkinliği düzenleyen müdürlerimize, öğretim elemanlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ebru Çakır´ın koordinasyonu ile yapılan tanıtım etkinliğine, yöre halkı da ilgi gösterdi. Etkinlikte açılan standlarda sergilenen bilimsel ve teknolojik projeler ile ebru sanatı ve mandala etkinliği de yapıldı, çocuk ziyaretçiler için balon etkinliği de düzenlendi. Ziyaretçiler İSTE Ziyaretçi Anı Defteri´ne üniversite ve İskenderun Meslek Yüksekokulu hakkındaki düşüncelerini de yazdı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23