İMYO'dan TEMSA'ya teknik gezi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Adana'daki TEMSA Ulaştırma Araçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi.

EĞITIM 3.12.2022 11:57:00 0
İMYO

İskenderun/SES
İMYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri, bölüm başkanı Öğretim Görevlisi Bekir Alpman ve öğretim elemanları eşliğinde TEMSA üretim tesislerinde incelemede bulundu.

Teknik gezide öğrenciler, üretim ve montaj hatları konusundaki teorik bilgilerini pratik sistemler üzerinde görme fırsatı yaratarak yetkililerden bilgi aldı. TEMSA Eğitim ve İnsan Kaynakları Uzmanı Bülent Köprülü, TEMSA ve sektör hakkındaki son gelişmelerle ilgili sunum yaptı. Ders uygulaması niteliğinde geçen teknik gezide üretilen ulaşım araçlarının Ar-Ge çalışmaları, tedarik zinciri, üretim ve montaj aşamaları ile kalite kontrol süreçleri izlendi, yeni nesil elektrikli otobüsler incelenerek son gelişmeler ve yenilikler hakkında bilgi alındı.

Teknik geziyle, öğrencilerin derste gördükleri teorik bilgiyi pekiştirilmesi amaçlandığı ifade edilen İSTE'den yapılan açıklamada, gezinin son derece yararlı olduğunu belirten öğrencilerin, teknik gezide kendilerine eşlik eden öğretim görevlilerine, düzenlenmesine destek olan İMYO Müdürü Hakan Kalpakçıoğlu’na teşekkür etti. İSTE Rektörü Tolga Depci ise "Öğrencilerin gelecekte parçası olacakları çalışma alanlarını eğitimleri esnasında görmelerini faydalı oluyor" değerlendirmesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: ' TEMSA' teknik

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62