´İnce, demokrasinin tek seçeneği´

CHP´li belediye başkanları, 24 Haziran seçimlerinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Hatay mitingine ilişkin değerlendirmede bulundu.

SİYASET 22.06.2018 10:14:17 0
´İnce, demokrasinin tek seçeneği´

İskenderun/SES

Mitingin, önceki gün Defne´de yapıldığını anımsatan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, şunları belirtti: “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce´nin; Hatay´a ve tüm Türkiye´ye Defne´den seslendiği miting; katılımı, coşkusu ve umudu ile mitingler rekoru kırmıştır. Hataylıların tek yürek olduğu, insanların apartman çatılarından alkışladığı, caddelere sığamadığı Muharrem İnce mitingi; demokrasinin, özgürlüğün, adaletin, güzel güneşli günlerin habercisi olmuştur. Türkiye´nin umudu, halkın sesi, güvencesi Muharrem İnce; seçilmesi halinde ilk bir hafta içinde başlayıp 100 gün içinde yapacaklarını ilk kez Hatay´da açıklamış; Defne´zde gerçekleştirdiği mitingin diğer tüm mitinglerden farklı olduğunu vurgulayarak bu iş ´tamam´ demiştir. Defne´ye de böylesine 360 derecelik çepeçevre miting yakışırdı. Tüm Hatay´a, Hatay´lılara kocaman yürekleri için gönülden teşekkür ediyorum. Rekorlar kenti Defne; bu seçimde kendi rekorunu kıracak ve aydınlık geleceğin meşalesini elinde tutmaya devam edecektir. 24 Haziran´da yapılacak seçimde herkesi sandık başına; huzuru, adaleti, özgürlüğü ve barışı savunmaya davet ediyorum.'
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da 'Demokrasi ve cumhuriyet bu devletin, bu ülkenin ayakta kalmasını sağlayan en temel iki dayanaktır. Bizler cumhuriyetin, demokrasinin bilici ve yaşantısıyla yetişmiş bir nesiliz. Mustafa Kemal Atatürk´ün, silah arkadaşlarının ve bu uğurda canını hiçe sayan binlerce şehidimizin Cumhuriyet inancını kimse tartışamaz. Bu kadar zor şartlarda kurulan demokratik bir ülkenin, tek kişilik bir rejime dönüşemeyeceğini halkımız zaten sandıkta gösterecektir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sağlamamız, Cumhuriyet ve Demokrasi ile gerçekleşebilir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, demokrasinin ve cumhuriyetin daimi için tek seçeneğimizdir” değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00