´İncirlik Üssü kapatılsın´ kampanyası

Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü, İncirlik Üssünün kapatılması için imza kampanyası başlattı.

22.05.2017 18:53:38 0
´İncirlik Üssü kapatılsın´ kampanyası

 Kentin Havuzlu Çarşısında kurulan imza standında bildiri dağıtan ve yöre halkını Adana´daki İncirlik Üssünün kapatılması ile ilgili imza masası açmış, bildiri dağıtmış ve vatandaşları İncirlik Üssünün kapatılması için mücadeleye çağıran Vatan Partisi yönetimi, üssün kapatılması için yurttaşların imza vermesini istedi. Partinin ilçe başkanı İbrahim Bedir, 'Terör üssü olan İncirlik mutlaka kapatılmalıdır' dedi.

İmza kampanyasını İncirlik Üssü´nün kapatılması için başlattıklarını söyleyen Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, 'Amerikan askerlerinin bu coğrafyadan kovulmasını istiyoruz. Geçmişi bir kere daha hatırlatalım; bu imza masasının arkasında Amerikan askerlerinin başına çuval geçirmiştir. Birinci Körfez Savaşı´nda, Körfez´den kovduk. Amerikan askerlerini gemileri ile birlikte geldikleri yere gönderdik. Bu caddelerde yine başlarına çuval geçirir, yine göndeririz. Terör üssü olan İncirlik mutlaka kapatılmalıdır. İncirlik Üssü kapanırsa, bölgemize güvenlik sorunu kalmaz, İskenderun sokakları şenlenir. İstikrar için İncirlik Üssü kapanmalı ve insanlarımız korkusuzca sokaklarda gezmelidir. Bu kampanyaya istikrar ve terörün bitirilmesi için destek verilmelidir. Bbirlikte olursak, Amerika bu coğrafyada tutunamayacak, terör örgütlerine destek olamayacaktır. Bu coğrafyayı terk edip gitmek zorunda kalacaktır. Komşularımızla barış olacak, çarşı, pazarda şenlik olacak, iş olacak, güzellik olacak ve insanlarımız mutlu olacaktır. Askerlerimizin başına geçirdikleri çuvalı unutmuş değiliz, bunun intikamı alınacağını bilsinler' değerlendirmesini yaptı.
Vatan Partisi, aynı içerikli imza kampanyasını Antakya, Samandağ ve Kırıkhan´da da açtı. Antakya´da esnaf gezisinde bulunan Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, sınır kapılarının açılması ve terörün bitmesi ile esnafın yeniden nefes alacağını ifade etti. Yıldırım, 'Bölge ülkeleri ile son yıllarda büyük sıkıntılar yaşadık. Hatay sokaklarına baktığımızda sokaklarda, esnaf da bir durgunluk görmekteyiz. Esnafın sıkıntısının nedeni açıktır. Suriye, İran, Irak gibi ülkelerle yani komşularımızla barışmadan, Hatay sokaklarını şenlendirmek mümkün olmayacaktır. Barışın önündeki en büyük engel Amerikan emperyalizmidir. Bölge ülkelerine saldırarak, bölgedeki terör örgütlerini destekleyerek, Türkiye ile diğer komşu ülkelerin arasını açmıştır. Hükümete bir çağrı yapıyoruz, komşularımız ile masaya oturulsun. Barış imzalansın, sınır kapıları açılsın, sınır güvenliği sağlansın. Türkiye yeniden Ortadoğu ile buluşsun ve Hatay ve esnafımız rahat bir nefes alsın' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00