İnegöl, takım birincisi

Türkiye Yamaç Paraşütü 3. Etap Yarışması

SPOR 23.05.2019 11:08:38 0
İnegöl, takım birincisi

Samandağ/SES

Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap Yarışması sona erdi. Samandağ´da 17-19 Mayıs tarihleri arasında yapılan Yamaç Paraşütü Şampiyonasına farklı bölgelerinden sporcular katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Kaymakamlığı, Samandağ Belediyesi ve Defne Belediyesi´nin katkılarıyla, Samandağ Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılan şampiyonada, sporcular iniş alanındaki beş metre yarıçaplı hedefin ortasındaki ´elektronik pad´e basarak en iyi dereceyi elde etmeye çalıştı. Kapısuyu dağ eteklerinden başlayan şampiyona, Çevlik sahilinde sona eren şampiyonada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları da törenle verildi. Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap Yarışmasının Ferdi Klasman sıralaması söyle oluştu: 1. Kerem Dinçer, 2. Erol Aslantaş ve 3. İbrahim Dinçer.
Kadınlar Sıralaması ise 1. Aleyna Özel, 2. Elif Güleryüz ve 3. Mediha Sevgen´den oluşurken, Takımlar Sıralamasıda şöyle belirlendi: 1. İnegöl Belediye Spor Kulübü, 2. Adana Yamaç Paraşütü ve Doğa Sporları Spor Kulübü, 3. Nilüfer Belediye Spor Kulübü
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz da Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap yarışması için Samandağ´a gelen milli takım pilotlarından Mustafa Uri ile birlikte uçuş yaptı. Eryılmaz, 'Samandağ´da ilk defa böyle bir yarışma düzenleniyor. Bundan dolayı eksikliklerimiz olmuş olabilir. Türkiye yarışmasının Samandağ´da yapılması bizim için bir kazanımdır. Bundan sonraki süreçlerde belki Dünya Kupasının burada düzenlenmesi konusunda gerekli bütün altyapı çalışmalarımızı yapmaya hazırız. Çok zevklii, güzel bir spor dalı. Özellikle gençlerin de bu spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz' değerlendirmesini yaptı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07