´İnsan Hakları Kurulu´ toplandı

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında toplanan İlçe İnsan Hakları Kurulu, insan hakları bilincinin gelişmesi ve bu konuda farkındalık yaratılması amacıyla etkinlikler düzenlenerek çalışma programı oluşturulmasını karar

26.10.2017 11:31:34 0
´İnsan Hakları Kurulu´ toplandı

 

İskenderun Kaymakamlığı salonnda önceki gün gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Soytürk, toplumda ve kamu görevlilerinde insan hakları bilincini geliştirmek, insan haklarını korumak, ihlal iddialarını incelemek ve araştırmak, insan hak ve özgürlüklerinin kullanılmasının önündeki engeller ile hak ihlallerine yol açan sosyal, siyasi, hukuki ve idari nedenleri incelemek, araştırmak ve bunların çözümüne ilişkin önerilerde bulunmak amacıyla bir araya gelindiğini belirterek, kurul üyelerinin istek ve önerilerini aldı. Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde İnsan odaklı hizmet anlayışının önemine değinen Kaymakam Soytürk, tüm çalışmalarda olduğu gibi insan hakları konusundaki çalışmaların da ´optimum hizmet maksimum memnuniyet´ prensibi çerçevesinde yürütüleceğini ifade etti.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Baro Temsilcisi Av. D. Süreyya Tolun, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTÜ) Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ersin Özdemir, Hazine Avukatı Kıvanç Sümer, AK Parti İlçe Teşkilatı Temsilcisi Zeynep Soylu, CHP İlçe Teşkilatı Temsilcisi Cem Karpuz, MHP İlçe Teşkilatı Temsilcisi Aydın Bayram, Tabipler Odası Temsilcisi Dr.Merih Şanlı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Emine Kurbal, Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Dreyfioğlu, Türk Kızılayı İskenderun Şube Temsilcisi Mehmet Ali Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi Hilmi Diken, Okul Aile Birliği Temsilcisi Veda Turaç katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23