'İnsana dokunuyoruz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve semt pazarlarını ziyaret etti, Sakarya ve Numune mahallesindeki kadın kaltür evlerinde kurs alan kadınlarla biraraya geldi.

SİYASET 4.03.2019 11:30:38 0

Akın Bodur/İskenderun

 Kente yeni kadın kültür evleri kazandıracaklarını anlatan Tosyalı, 'Kadın Eğitim Merkezlerimizle hanımlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha çok gelişimlerini sağlayacağız” dedi.
Dolmuş şoförleriyle biraraya gelen ve sürüülerin kentte yaşadığı sıkıntıları bildiğini anlatan Tosyalı, 'Şoför esnafın hem battı-çıktı hem de güzergahlarla ilgili mağdur olmasını kabul etmemiz mümkün değil. Bizler geldiğimizde yollar tertemiz, çukursuz ve sorunsuz olacak. Bunları HBB ile uyumlu çalışmalar ışığında çözeceğiz. Bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.
Bekbele ve Çay Mahallesi semt pazarını ziyaret edip, halka bez çanta, esnafa da önlük hediye eden Tosyalı, her mahalleye semt pazarı yapılacağını belirtti ve seçimlerde destek istedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Kızılayı´na kan bağışında bulunan AKP adayı Fatih Tosyalı, kan ve kök hücre bağışı ile ilgili bilinci ülkemizde hep birlikte canlandıracaklarını kaydetti.
Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve İş Bankasında çalışanlarla biraraya gelen Tosyalı, İSÇEİD, Necatibey İletişim, Şoförler Odası, belediye temizlik işleri, Türk Sağlık Sen, Büro Memur Sen´i de ziyaret ettive projelerini anlattı. Tosyalı, “El ele vererek seçim sonrasında tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Ben başkan olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyorum” değerlendirmesini yaptı. Yaptıkları çalışmalarla vatandaşa dokunduklarını belirten Tosyalı, 31 Mart sonrası çalışmalarımızı artırarak sürdüreceklerini ifade etti ve 'Çünkü ilçe her yıl önemli bir nüfus artışıyla büyüyor. Bizim buna ayak uydurmamız için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. İskenderun´u güzel günler bekliyor“ diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23