İş insanlarının vali ziyareti

İskenderun 1. OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetimi ile Arsuz İşinsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetimi, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı İskenderun´daki çalışma ofisinde ziyaret etti.

GÜNCEL 20.05.2019 10:33:10 0
İş insanlarının vali ziyareti

İskenderun-Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konuklarını İskenderun Çalışma Ofisinde kabul eden vali Doğan, onlarla sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Açıklamaya göre, vali Doğan, seçimlere tek aday olarak katılan ARİAD Başkanı Ağır´ın güven tazeleyerek yeniden seçilmesi kutladı, Ağır da kabulden dolayı teşekkür ederek, dernek olarak kamu kurumlarıyla her zaman işbirliği içerisinde olmaya özen göstereceklerin ifade etti.
İskenderun 1. OSB YBaşkanı Ayhan Tosyalı ve yönetimini de İskenderun Çalışma Ofisinde kabul eden Doğan, mart ayında yapılan kongre ile başkanlığı abisi Fatih tosyalı´dan devralan Ayhan Tosyalı ve yönetimine başarı diledi. Açıklamada şunlara yer verildi: 'Tosyalı ise vali Doğan´a kabulü ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz sanayisinin gelişmesi için teslim aldığı görevi layıkıyla yerine getirmek için gereken çabayı göstereceklerini ifade etti.'
Valilik açıklamasına göre, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Samandağ Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Refik Eryılmaz ile ziyarete eşlik eden Samandağ Kaymakamı Murat Kütük´ü Antakya´daki makamında kabul eden vali Doğan, belediye başkanı seçilen Eryılmaz´a görevinde başarı diledi, yapacakları hizmetlerle Samandağ´ın bulunduğu noktadan daha ileri bir seviyeye taşıyacağına inandığını ifade etti. Eryılmaz da kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, kendisini bu göreve layık gören Samandağ halkına güzel hizmetlerde bulunmak için gayret edeceklerini söyledi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü´nün Dokuzdal, Erbaşı, Kılıçtutan, Yanıkpınar ve Karbeyaz Mahalle Muhtarlarını da makamında kabul ederek, seçilerek, devlet ve halk arasında köprü görevi yapan muhtarlara başarı diledi; muhtarlarda kabulünden dolayı teşekkür etti.
Vali Doğan, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Defne Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Başkan İbrahim Güzel´i de makamında kabul etti. Doğan, Defne Belediye Başkanı Güzel´e yapılacak kaliteli çalışmalarla vatandaşın huzuru ve refahını daha ileri taşıyacağını belirterek, başarılar diledi; Güzel de kabul ve iyi dileklerinden dolayı Doğan´a teşekkür etti. Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında ilde düzenlenen birçok programda yaptığı Kur´an-ı Kerim okuyan Musa Esatoğlu´nu da kabul etti. Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu´nun da eşlik ettiği ziyarette, vali Doğan, TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması' na ilden katılarak, tüm jüri üyelerinden tam puan alan ve finale katılmaya hak kazanan Nakip Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu´nu tebrik ederek, final yarışmasında başarı diledi. Esatoğlu da kabulünden dolayı teşekkür ederek, ili en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti. Doğan, Kızılay Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay ve beraberindeki heyet ile Akdeniz Muhtarlar Federasyon Başkanı Mahmut Gülcü ve beraberindeki muhtarlarını da kabul etti. Vali Doğan, yapılan kongrede seçilen Günay ve yönetimine başarı dilerken, muhtarları da kutladı. Muhtarların ziyaretine Antakya Muhtarlar Dernek Başkanı Semir Yoğurtçu, Defne Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Demirel, Hatay Muhtarlar Derneği Başkan yardımcısı Cuma Kahramanoğlu, Kırıkhan Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Durgun, Reyhanlı Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Kılıç, Samandağ Muhtarlar Dernek Başkanı Mahir Cabburoğlu, Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Müftü, Muhtarlar Fed. Genel Sekreteri Yahya Emeç de katıldı.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00