'İşadamları herşeyin farkında'

Özel´den meslek odası ve STK ziyareti

SİYASET 11.08.2018 11:04:20 0

İskenderun/SES

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun ve Belen´de gerçekleştirdiği ziyaretlerde bölgenin ticari faaliyetlerini ele aldı, sorunların takipçisi olacağını belirtti. Özel, 'Milletimiz ekonomi şantajcılarına istediği mutluluğu yaşatmayacak kadar erdem, irade ve cesaret sahibi' dedi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´ni ziyaret etti, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. İskenderun ilçe yöneticileri ve İl Başkanı İbrahim Güler´in de ziyaretlerine eşlik ettiği Özel, Ticaret Borsası´nda da Genel Sekreter Engin Vaisoğlu ile kentin ticari faaliyetlerini ele aldı. Milletvekili Özel, dün de Belen´de meslek odaları ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi.
Belen Kaymakamı A.Aziz Aydın´ı makamında ziyaret eden Özel, Bitişik Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Kanat, Belen Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Polat ve Belen Ziraat Odası Başkanı Selahattin Yalman ve yönetimiyle de biraraya geldi. AKP Kurucu üyesi ve ilk dönem ilçe başkanı ve milletvekili Mehmet Soydan ile Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu´nun da eşlik ettiği ziyaretlerde odaların sorunlarının ele alındığını belirten Milletvekili Özel, sorunların takipçisi olacaklarını kaydetti.

'Ekonomi şantajcıları...'
Önceki gün gerçekleştirdiği Hatay MÜSİAD Temsilcisi Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerini ziyareti sonrası Milletvekili Özel, 'İşadamı ve sanayicilerimiz herşeyin farkında. Türkiye´ye, terör ve ekonomik şantaja kadar her konuda saldıranların amacını çok iyi biliyor. Milletimiz ekonomi şantajcılarına istediği mutluluğu yaşatmayacak kadar erdem, irade ve cesaret sahibi' değerlendirmesinde bulundu. İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz ve yönetimiyle de buluşan Özel, işadamları ve sanayicileri dinlediklerini, kentin sa nayi ve ticari hayatı konusunda görüş alış verişinde bulunduklarını ifade etti.

DTO´da tüneli konuştu
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´ni ziyaretinde Başkan Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Özel, “Hatay ve bölgemiz için en büyük projelerimizden biri olan, hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi her alanda gelişmesi adına Hatay´a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.

Kutlu: Çüzümü birlikte üreteceğiz
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, görevinde başarı diledi. Kutlu, “Elinizden gelen tüm gayretiniz ile Hatay ve İskenderun´umuz için çalışacağından eminiz. Denizcilik anlamında birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.

Hastanede yönetim değişiyor mu?
AKP Hatay Milletvekili A.Kadir Özel, çalışma programı kapsamında dün İskenderun Devlet Hastanesi´ni de ziyaret etti. Başhekim Dr. Veysel Yıldırım tarafından karşılanan AKP heyetinin ziyareti ile ilgili Milletvekili Özel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ziyareti Evde Sağlık Hizmetleri Kliniğinin sorumlu hekimi Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca´dan sağlık hizmetleri konusunda bilgi almak olarak yansıttı. Başhekim Dr. Veysel Yıldırım´ın adına yer verilmeyen ve 'İskenderun Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Evde Sağlık Hizmetleri Aile Hekimi Uzm. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca´dan, yapılan sağlık hizmetleri konusunda bilgi aldık. Doktor kardeşlerimizle sağlık hizmetleri konularını istişare ettik. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik' dediği paylaşımla ilgili kamuoyundaki değerlendirme ise ´yönetimde değişiklik sinyali´ olarak gösterildi. Özel´in yaklaşımı, 'hastane yönetiminin değişeceğine yönelik dile getirilenlere bu ziyaret paylaşımıyla adeta açıklık getirilmiş gibi. 24 Haziran AKP´den aday adayı olan bir isim olan Dr. Akkoca başhekimliğe mi hazırlanıyor' şeklinde yorumlandı.
Hatırlanacağı gibi Kalıtsal Kan Hastalıkları Kliniği ve Evde Sağlık Hizmetleri Kliniğinin sorumlu hekimi iken istifa eden Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, AKP Hatay milletvekilliği başvurusunda bulunmuş, ancak aday gösterilmeyince görevine geri dönmüştü.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04