İSDEMİR, saat ücretli eleman çalıştıracak

İskenderun Demirçelik Fabrikaları A.Ş. (İSDEMİR), meslek liseleri ve meslek yüksekokulu mezunlarından sat ücretli işçi alımı yapacak. İSDEMİR, saat ücretli tüm pozisyonlarda, işe alımlarını sürdüreceğini duyurdu.

GÜNCEL 21.12.2022 10:41:00 0
İSDEMİR, saat ücretli eleman çalıştıracak

* İskenderun Demirçelik Fabrikaları A.Ş. (İSDEMİR), meslek liseleri ve meslek yüksekokulu mezunlarından sat ücretli işçi alımı yapacak. İSDEMİR, saat ücretli tüm pozisyonlarda yıl boyunca ihtiyaçları doğrultusunda işe alımlarını sürdüreceğini duyurdu.

İskenderun/SES
52 yıl önce kurulan Türkiye’nin aynı anda uzun ile yassı çelik üretebilen tek entegre tesisi İSDEMİR, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere saat ücretli işe alım yapacağını duyurdu. Adaylar, başvurularını 20 Aralık Salı gününden itibaren iki hafta boyunca Salı–Cuma günleri arası İSDEMİR Cumhuriyet Kapı’dan yapabilecek.
İSDEMİR'den yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Başvuracak adaylarda, meslek liselerinin elektrik/elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilişim teknolojileri, motorlu araçlar teknolojisi ve meslek yüksekokullarının elektrik-elektroni /enerji, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilgisayar teknolojileri alanlarından mezuniyet şartı arıyor. Adaylarda ayrıca başvuru yaptıkları tarih itibariyle 18-25 yaş aralığında olma ve askerliğini yapmaya engeli bulunmama, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması gerekiyor. Adayların kimlik belgeleri ile yapacağı fiziksel başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacağı başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar yapılacak. İSDEMİR, saat ücretli tüm pozisyonlarda yıl boyunca ihtiyaçları doğrultusunda işe alımlarını sürdürecek."
 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19