İSDEMİR´e odalardan kutlama

İstanbul Sanayi Odası´nın (İSO), Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması´nda Türkiye´nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren İSDEMİR A.Ş., İskenderun ve Dörtyol ticaret ve sanayi odaları adına verilen pla

EKONOMI 30.07.2022 08:16:19 0
İSDEMİR´e odalardan kutlama

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım´dan oluşan heyet, İsdemir A.Ş. Genel Müdür Mesut Keyfli ve yönetimini ziyaret etti.

ISO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesindeki başarısından dolayı Genel Müdür Keyfli´ye İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Buğra Şener, İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin ile Mali İşler Direktörü Nida Güçlü´nün eşlik ettiği kutlama ziyaretinde Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün 1970 yılından itibaren Doğu Akdeniz´in demir çelik, enerji ve akaryakıt tesisleri için ayrılmış olduğuna dikkat çekti, süreç içinde bölgenin bu konuda önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSDEMİR´in Hatay´ı zenginleştiren bir kuruluş olduğunu, oluşturduğu katma değer ve üretim kapasitesi ile bölgeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını kaydetti. Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara da, İSDEMİR´in ürünlerinin iç piyasanın yanı sıra Güney Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri olmak üzere tüm dünya ülkelerine ihraç edilmesini takdir ve mutlulukla karşıladıklarını ifade etti. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ise, “İstanbul Sanayi Odası´nın 1968 yılından beri, değerlendirmeye alarak belirlediği 500 firma içerisinde bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün lokomotif kuruluşu İSDEMİR A.Ş. nin yer almış olması bizleri oldukça gururlandırdı. İSDEMİR A.Ş.´nin bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün gelişmesine olan katkısı yadsınamaz” değerlendirmesini yaptı.


Anahtar Kelimeler: İSDEMİR odalardan kutlama

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04