"İsimlerle başarılı olunmuyor"

Bu sezon Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın tanıtımı Antakya'da yapıldı.

SPOR 7.09.2022 13:36:00 0

Antakya/SES
Hatayspor Kadın Futbol Takımı oyuncuları ve Hatayspor U15 Yıldız Kızlar Takımı futbolcularının da katıldığı toplantıda, Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımının oyuncuları tanıtıldı. 
Toplantıda, bir televizyon markası olan Onvo ile anlaşma yapıldığını belirterek, takımın yeni adının Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımı olduğunu duyuran Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, “Bugün iddialı bir takım kurduk. Hatay’da spor sadece kadın futboluyla bitmiyor. Bizim ünitemizde şu anda 12 tane süper lig takımı var. 4 tane sutopu takımımız en üst ligde oynuyor. Bunlar Hatay’ın bir spor şehri olduğunu gösteriyor. Hatayspor ligi bu sene layık olduğu yerde bitirecek. İlk 10'da bitirecek. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular kendine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Çok kariyerli bir futbolcuyu kadromuza yakın zamanda katacağız. Futbol camiası birbirine kenetlenince ve ortak amaç peşinde koşunca başarılı oluyor. İsimlerle başarılı olunmuyor. Bu nedenle takım oyunlarında takım olabilmek ve aynı amaç uğrunda mücadele etmek çok önemli” dedi. Hatayspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hilmi Bugüner de, “Düne kadar kız çocukları top mu oynar, ifadeleri kullanılırken bugün kadın futbol takımının lansmanının yapıldığı bir noktaya geldik. Kız çocuklarımızın artık her biri güçlü birer kadın olarak ve kendi ayakları üzerinde durarak spor sayesinde çok daha iyi noktalara geldiklerini görmek bizi gelecek adına umutlandırıyor” değerlendirmesini yaptı. Kadın futbol takımı sorumlusu Rahmi Vardı ise, bu sezon seyir zevki yüksek futbol karşılaşmaları olacağını söyledi. Takımın futbolcularından Neslihan Demirdöğren da, “Süper Lig’de güzel bir noktaya ulaşmak istiyoruz. Ligi ve sezonu çok iyi bir noktada sonlandıracağımıza inanıyorum” dedi. İki sezondur Hatayspor forması giyen futbolcu Aleyna Gültekin ise, ”Geçen sezona nazaran daha azimli ve hırslı başladık. Her şeyin iyi gideceğinden hiç şüphemiz yok” değerlendirmesinde bulundu. 
Konuşmaların ardından 


 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19