İskenderun 15 puanla lider

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor karşısında aldığı 2-0´lık sonuçla döndü.

SPOR 22.10.2019 10:31:29 0
İskenderun 15 puanla lider

Orhan Yıldız/SES


Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu ve İskenderun´dan gelen kalabalık taraftar topluluğu izledi.
Kayseri Bölgesi hakemlerinden Cen Eray Eşmekaya, Ahmet İnci ile Erhan Kırçıl´ın yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini 39 ve 88. dakikalarda Ali Yıldırım attı.
Alınan bu sonuçla 5 Temmuz İskenderunspor, 15 puan ile grubunda liderliğini korudu.

İskenderun Spor As Başkan Bünyamin Saraçoğlu;

“Başarı turuncu mavili camianındır”

5 Temmuz İskenderun Spor´un mersin deplasmanında Büyükşehir Belediye Meski Spor´u Ali Yıldırım´ın attığı gollerle 2-0 yenmesi kentte sevinçle karşılandı. As Başkan Bünyamin Saraçoğlu, başarıyı diğer karşılaşmalarda da sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi.
Mersin deplasmanında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, 'Zorlu Mersin deplasmanında galip gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Başarımızı diğer karşılaşmalarda da sürdürmeyi arzuluyoruz. Bu başarı Turuncu Mavili Camianındır. Yönetim kurulu adına, elde edilen başarının mimarları, Teknik heyetimize, Tüm futbolcularımıza, Taraftarlarımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Tosyalı´dan moral ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunsporlu futbolcular ile bir araya gelerek Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor maçı öncesinde başarılar diledi. Takımın son durumu hakkında bilgil alan Tosyalı, “Hafta sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile karşılaşacak olan 5 Temmuz İskenderun sporumuzun futbolcularını kulüp yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek başarılar diledik. Takımıza güvenimiz tam. Bu zorlu deplasmandan da 3 puan ile dönmeyi umut ediyoruz. Galibiyet serimize devam edeceğimize inanıyorum” demişti.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29