İskenderun Belediye: 2-Armutlu: 2

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları Hatay´ın farklı sahalarında oynanan karşılaşmalarla devam etti.

SPOR 10.02.2018 09:51:44 0
İskenderun Belediye: 2-Armutlu: 2

 

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmayı Hatay bölgesinden Necmi Demir, Mete Şep ile Ali Taşan yönetti. Karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´un gollerini 31 ve 76. dakikalarda Fırat Kaya, Armutlu Spor´un gollerini 52. dakikada penaltıdan Bülent Güneş, 80. dakikada dDeniz Habib attı. maçta İskenderun Belediye Spor´dan bir, Armutlu Spor´dan da iki futbolcu kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor 44 puan ile grupta 4. sıraya yer alırken, 48 puanlı Dörtyol Esnaf Spor ile 47 puanı bulunan Körfez İskenderun Spor´un birer maç fazlası bulunuyor.

Dörtyol: 3-Kırıkhan: 2
Dörtyol 9 Ocak Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada da Dörtyol Belediye Spor, Kırıkhangücü takımını 3-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Mete Şep ile Musa Çetindemir´in yönettiği karşılaşmada Dörtyol Belediye Spor´un gollerini Mehmet Fer, Osman ile Gani attı, Kırıkhangücü takımının gollerini de Hakan kaydetti.
Ligin diğer karşılaşması da Antakya Nazım Koka sahasında oynandı. Bu karşılaşmada da Şirince Spor, Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 3-1´lik skorla yendi.

A grubunda U 14 şampiyonu Hatay
Hatay Amatör Küme U 14 Liginde mücadele eden Hatayspor, A grubunda namağlup olarak grup birincisi oldu. Hatayspor U-14 takımı, Play-off müsabakalarında rakipleri İskenderun Karaağaçspor ve Kırıkhanspor´u 4-1 yendi ve Hatay şampiyonu oldu. Hatayspor U 14 takımının teknik sorumlusu Ahmet Cihan Abalıoğlu, planlı ve programlı çalışmaların sonucunu elde edilen başarıyla aldıklarını ifade etti ve sporcularını kutladı. Hatayspor altyapı teknik sorumlusu Barış Harputluoğlu da, 'Hatayspor´un geleceğinde yer alacaklarına inandığımız futbolcularla yapılan çalışma sonuçları alınmaya başlandı' değerlendirmesini yaptı.
Hatay Amatör Kümede oynayan Karaağaç Spor´un U 14 takımı ve genç milli futbolcusu Kerem Kök de, Bursa Spor´la sözleşme imzaladı. Kedisin Bursa Spor U 14 tamkımının oyuncusu yapan sözleşmeye imza atan Kök, karaağaç Spor 1967 takımını ve takım arkadaşlarını unutmayacağını ifade etti.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04