İskenderun Belediyesinde atamalar sürüyor

31 Mart seçimlerde göreve getirilen İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, belediyede birlikte çalışacağı kadrosunu oluşturmayı sürdürüyor.

İSKENDERUN 26.04.2019 09:39:44 0
İskenderun Belediyesinde atamalar sürüyor

Belediye başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından Halim Öztaş ile Cemil Çengel´den boşalan belediye başkan yardımcılarına eğitimci Ahmet Keskin ile Yapı Kredi Bankası İskenderun Şubesi eski müdürlerinden Kemal Nadir Önal´ı getiren Tosyalı, belediyedeki bazı müdürleri de değiştirdi.

Hangi müdürler değişti?
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyenin İmar Müdürlüğüne de Bülent Atik´i, Park Bahçe Müdürlüğüne Bülent Temel´i, Kültür Müdürülüğüne Suat Nesim Sarı´yı, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne de Ergün Saydam´ı getirdi. AKP kulislerine göre, Tosyalı, İskenderun Belediyesinde müdürlük ve şeflik düzeyinde görev değişimini sürdürecek.

Belediyeye kutlama ziyaretleri sürüyor
31 Mart seçimleriyle görev getirilen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´ya ´hayırlı olsun´ ve kutlama ziyaretleri de sürüyor. Kentteki resmi kurum yöneticilerinin yanı sıra ssiyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de Tosyalı´yı ziyaret edip, başarı dileğini iletiyor.
İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tosyalı´yı ziyaret edenler arasında Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve yönetim kurulu, Vakıf Bank Genel Müdür Yardımcısı Yakup Şimşek ve kentteki şube yöneticileri, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yöneticileri, Hatay İHH Başkanı Abdullah Anıl ve yönetimi, Assan Liman İşletmeleri sahibi Toros Keleşoğlu ve Cem Kuvas, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği yönetimi, Savaş Mahallesi 42. sokak esnafı, Hatay İl Hakem kurulu ve gözlemcileri, Hatay ve İskenderun Ülkü Ocakları başkanları ve üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Vakıf Başkanı Doğan Erten ve yönetimi, işinsanları Adil Koç, Halil Şahin da bulundu.
Ziyaretlerden memnuniyet duyduğuni ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, ayrı ayrı kabul ettiği konuklarıyla sohbet etti, İskenderun´da önemli projeleri ve hizmetleri hayata geçireceklerini ifade etti.

SP: Sorunları da dile getirdik
Saadet Partisi (SP) İskenderun İlçe Başkanı Çelik, belediyeye yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Saadet Partisi, İskenderun Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Tosyalı beyi ziyarette bulundu. İskenderun sorunlarını dile getirdik. başarılar diledik' ifadesine yer verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57