İskenderun Bisiklet Sampiyonasının evsahibi oldu

Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları İskenderun´da gerçekleştirildi

SPOR 3.10.2021 22:19:18 0
İskenderun Bisiklet Sampiyonasının evsahibi oldu

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları, İskenderun´da yapıldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı´nın 2021 yılı 'Türkiye Şampiyonası Sezon Kapanış Yol Bisikleti Yarışı 08.00 - 20.00 saatleri arasında İskenderun Sahil Bulvarındaki Yelken Kulübü ile Nihal Atakaş Camii arasında Yol Yarışı, Yıldız B Kriteryum, Yıldız A Kriteryum, Genç Erkek, Büyük Erkek, Yıldız Bayan, Gençler Bayan, Büyük Bayan dallarında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte sahil bandından düzenlenen şampiyonayı izledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´nın startını verdiği şampiyonada 30 şehirden 40 kulübün katıldı, yarışlarda 250 kişi mücadele etti.
İskenderun´da böyle bir şampiyonanın yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Güzel bir yarışma oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. 40 şehirden gelen tüm sporcularımızı kentimizde ağırladık. Bisiklet kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de, kente gelen tüm sporculara ve kulüplere başarılar dileyerek, bu turnuvanın İskenderun´da yapılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı da Türkiye Şampiyonasının son etabını İskenderun´da tamamladıklarını kaydetti. Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara ödülleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22