İskenderun Cemevi inşaatına HBB desteği

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ayaz, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinden geçen “İskenderun Cemevi inşaatının yapımı” kararını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

GÜNCEL 26.07.2019 11:07:58 0
İskenderun Cemevi inşaatına HBB desteği

İskenderun/SES

 Ayaz, “Meclisten geçen Cemevi inşaatı yapımı kararının birlikte takipçisi olmayı umut ediyor ve projenin biran önce başlaması için katkı sunmanızı bekliyoruz' dedi.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ayaz ve yönetimi ile üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Taygun Cantürk´ü İskenderun´da bulunan makamında ziyaret ederek, başarı dileğini iletti. HATSU İskenderun hizmet binasındaki ziyarette sohbet eden Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı yönetimi ve Cantürk, yöresel konular üzerine fikir alışverişi ve değerlendirmede bulundu.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ayaz, 'Alınan bu karar bizi çok sevindirdi. HBB yönetimi ve emeği geçenlere, katkı sunanlara teşekkür ederiz. HBB 2 Bölge sorumlusu olarak görevinizde de başarılar diliyoruz. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız. Meclisten geçen Cemevi inşaatı yapımı kararının birlikte takipçisi olmayı umut ediyor ve projenin biran önce başlaması için katkı sunmanızı bekliyoruz' diye konuştu.
Ziyarete teşekkür eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cantürk, birlikte çalışmaktan mutlu olacağını belirterek, 'Sorunları uyum içerisinde çalışarak birlikte çözeceğiz' diye konuştu. Amaçlarının Hatay´ın her yerleşim bölgesine ve her kesime hizmet üretmek olduğunu belirten Cantürk, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Bünyemizde görev alan her çalışanımızla Hatay halkının sorunların çözmek için çalışıyoruz. Elbetteki meclisten geçen ve HBB başkanının direktifleri yönündeki her kararın takipçisi olacağız. Cemevi inşaat yapımının biran önce başlaması için gerekli çabayı göstereceğimden emin olabilirsiniz. Bölgemizin her türlü sorununu birlikte çözmek için daha sık bir araya geleceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19