İskenderun CHP yönetiminden üç ziyaret

Geçen ay yapılan genel kurulla İskenderun CHP İlçe Başkanlığına bir kez daha seçilen Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, kentte kaymakam, belediye başkanı ve emniyet müdürünü ziyaret etti.

GÜNCEL 8.01.2020 11:36:32 0
İskenderun CHP yönetiminden üç ziyaret

Akın Bodur/İskenderun

 CHP ilçe başkanı Mansuroğlu, ilçe kongresinde oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.
İskenderun kaymakamı İskender Yönden´i ziyaret eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu, yönetimini tanıttı ve kente ilişkin sohbet etti. Ziyareti sosyal paylaşım sitesinden fotoğraflı paylaşımla duyuran İskenderun Kaymakamlığı, 'Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden´e nezaket ziyaretinde bulundu' ifadesine yer verdi.
Mansuroğlu ve yönetimi, İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı´yı da makamında ziyaret etti. CHP yönetimi, belediye ziyaretinde İskenderun´a ilişkin fikir alışverişinde bulundu, hizmette önceliğin İskenderun olduğunu ve amaçları doğrultusunda kentte çalışma yapacaklarını ifade etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden belediye başkanı Tosyalı da belediyenin kentteki çalışmaları hakkında bilgi verdi ve “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halka en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun´un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz' diye konuştu.
CHP İskenderun ilçe yönetimi emniyet müdürü Nevzat Güneş´i de makamında ziyaret edip, İskenderun üzerine sohbet etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57