“İskenderun daha yaşanılır olacak”

Şahutoğlu kurumları ziyaret etti, projelerini paylaştı

SİYASET 8.02.2019 10:15:23 0
“İskenderun daha yaşanılır olacak”

İskenderun/SES

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor. İTSO ziyaretinde projelerini paylaşan Şahutoğlu, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinde halkçı belediyeciliği hayata geçireceklerini ve ayrıma müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
İTSO ziyaretinde İskenderun´u hak ettiği yere getirmek için bu göreve talip olduğunu belirten Şahutoğlu, “İTSO ile zaten bir gönül bağımız ve birlikteliğimiz var. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu işin odağında hizmetin olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Geliştirecekleri projelerle şehrin temiz, modern, yeşil alanları olan, sosyal hayatı canlı, insanların kendini dışarıda ve içeride güvenli hissedebilecekleri bir atmosferi yaratmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Şahutoğlu, İskenderun´u ‘şanslı bir coğrafya´ olarak nitelendirdi. Şahutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İskenderunlular olarak bir çok bölgeye oranla daha şansı hissedebileceğimiz bir coğrafyada yaşıyoruz. Bir medeniyet şehrinde barış ve kardeşlik ikliminde huzur ortamında hayatımızı idame ettirdik. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliklerin daha fazla sürmesini temenni ediyoruz. İskenderun´u daha yaşanabilir yeşil alanları, altyapı, imar başta olmak üzere bir çok konuda projelerimiz hazır. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. İskenderun´a hizmetlerin gelebilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu güzide şehrimize hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Temel hedefimiz ve gayemiz kaybedenin değil, kazananın İskenderun olduğu bir seçim olmasını arz ediyoruz.”
Şahutoğlu, Anadolu Basın Birliği, İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği, Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinde de çalışma hedefleriyle ilgili bilgi verdi, destek istedi.

Yılmaz´da iki adaya başarı dileği
31 Mart seçim sürecinde İskenderun´da ‘ilkeli siyaset yapan, bölgenin tanıdığı iki adayın´ olduğuna işaret eden İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz da iki adaya başarı diledi. Yılmaz, “Herkesin amacı bu bölgenin sorunlarını bilen insanlar olarak bu şehre en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağınızdan eminiz.. Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak her türlü projenin yanında yer alacağımızı söylemek istiyorum. İTSO üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarının bize iletilmesi halinde bu sorunları sizlerde çözeceğinize eminiz. İskenderun halkının yakından tanıdığı ve sevilen bir insan olarak çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Taleplerini yazılı iletti
Seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve partililerin eşliğinde Anadolu Basın Birliği, Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Muharip Gaziler Derneğini de ziyaret eden Şahutoğlu´na İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği´nde Başkan Nurullah Er, İskenderun´a ilişkin önerileri yazılı olarak iletti.

Cerrahoğlu´ndan ‘temiz siyaset´ vurgusu
Şahutoğlu´nun seçim çalışmalarına ilişkin adına hazırlanarak servis edilen basın bülteninde Anadolu Basın Birliği şube ziyaretine ilişkin ise siyasi atmosfere ilişkin değerlendirmeye yer verildi. Kazasız belasız bir seçim süreci ve hayırlı bir seçim geçmesini temenni eden Ahmet Cerrahoğlu´nun son 15-20 yılda siyasetin çok kirlendiği, el birliği ile temizlemek doğruya yönlendirmek için çaba sarf edeceklerine yer verilen bültende, Cerrahoğlu´nun Kentte yaşayan insanların kardeşliğinin muhafaza edilmesinde en büyük sorumluluğun belediye başkanına düştüğünü de belirten Cerrahoğlu; “Belediye başkanı ayrım yapmadan herkesi kucaklamalı. Yolunuz açık olsun” dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22