İskenderun Spor MESKİ´ye hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Pazar günü 5 Temmuz stadında oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.

SPOR 13.02.2020 11:40:48 0
İskenderun Spor MESKİ´ye hazırlanıyor

İskenderun/SES

Deplasmanda yüksek rakımda zorlu hava ve saha şartlarında oynanan Pozantıspor karşılaştırmasını değerlendiren ve bundan sonraki her karşılaşmaya kazanmak üzere çıkacaklarını vurgulayan İskenderun Spor´un Teknik Direktörü Murat Kurt, Pazar günkü karşılaşma için hazırlıkların devam ettiğini belirtti.
Göreve geldiği günden bu yana 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 de beraberlik alan İskenderun Spor´un Teknik Direktörü Murat Kurt, şu değerlendirmeyi yaptı: “Pozantıspor deplasmanında Yüksek rakımda zorlu hava ve saha şartlarında oynanan bir maçı geride bıraktık. Pozantıspor karşısında 1.dakikada talihsiz bir penaltı golü ile geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve hakemin son düdüğüne kadar maçı kazanmak için mücadele ettik. Bütün riskleri aldık Maçı 2-0 dan 2-2 ye getirdik devamında 2 net gol pozisyonundan faydalanamadık. Galipte gelebilirdik mağlupta olabilirdik fakat 90 dakika boyunca mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyen, İskenderunspora yakışır şekilde oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ikinci yarının başından bu yana çıktığımız 4 maçta 10 puan topladık. Bundan sonrada kalan her maçımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Meskispor maçı için hazırlıklarımız devam ediyor.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23