'İskenderun ve Arsuz´un gönül bağı var'

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, yerel seçim çalışmalarını partisinin yöneticileri ve belediye meclisi üyesi adaylarıyla sürdürüyor.

SİYASET 25.02.2019 10:15:06 0

Nesrin Geyik/İskenderun

İskenderun´da Güney Eğitim Vakfı (İGEV), İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) ve Arsuz´da Karaağaçspor Kulübünü ziyaret eden CHP adayı Asaf Güven, kenti birlikte yönetme mesajı verdi. AKAD ve İGEV ziyaretinde konuşan Güven, “İskenderun ve Arsuz´un güçlü bir gönül bağı var. Birçok sivil toplum kuruluşta İskenderunlu ve Arsuzlu vatandaşlar, işadamları birlikte görev alıyor, birlikte çalışıyor. Bu birlikteliğin sağladığı güzelliğin devamı için biradayız. Barışın, sevginin, hoşgörünün ve insancıl değerlerin öncelikli olduğu ilçede eğitimin ve kültürel inançlarımızın önemini bilerek her zaman derneklerle birlik ve beraberlik içinde olacağız. ´Ben´ değil ´biz´ olarak, birlikte yönetim anlayışıyla Arsuz´u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetimini de ziyaret eden Güven, kulübün Karaağaç Mahallesindeki futbolcu cevherini en iyi şekilde işlediğini ifade etti. Gençleri sporun gücü ile doğru yönlendiren spor gönüllülerine teşekkür eden Güven, Karaağaçspor´un da bu konuda üstlendiği sorumluk olduğunu anlatarak, Karaağaçspor´un Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Ferit Cömert, Birkan Öksüz gibi Türk futboluna pek çok sporcu yetiştirdiğini anımsattı. Güven, spora ve sporcuya önem veren belediyecilik anlayışıyla gençlerin sadece futbol değil, bütün spor branşlarıyla daha fazla iç içe olmalarını sağlamayı amaçladıklarını da söyledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00