İskenderun´a 6 madalya

Gaziantep´te yapılan 5. Alleben Uluslararası Su Oyunları Yüzme Şampiyonasında, İskendenunlu sporcular madalya kazandı. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları 11 ve 12 yş kategorisinde üçüncü oldu.

6.06.2017 10:11:58 0
İskenderun´a 6 madalya

Burak Milli/İskenderun

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 5. Alleben Uluslararası Su Oyunları Yüzme Şampiyonasında, Türkiye ve KKTC´den 33 takım ve 278 sporcu dereceye için mücadele etti. İskenderunlu sporculardan Utku Polat, 50 metre sırtüstünde birinci, 100 metre sırtüstünde ikinci, 100 metre kurbağalamada üçüncü oldu. Zeynep Ağçuka ise 50 metre sırtüstü, 100 metre sırtüstünde ve 50 metre Kelebekte üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın tarafından verildi.
5. Alleben Uluslararası Su Oyunları Yüzme Şampiyonasını değerlendiren İskenderun Yüzme İhtisas Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, düzenli antrenman sonucunda başarı grafiğini arttırdıklarını ifade etti. Dereceye giren sporcuları kutlayan Kaptanoğlu, 'Sporcularımızın önemli kulüpler arasında derece alarak kürsüye çıkmaları bizleri mutlu ediyor. Daha çok çalışıp, daha kalıcı başarılar elde etmemiz gerekir. İskenderun´da çok yetenekli yüzücüler mevcut. Önümüzdeki yıllarda İskenderun´dan yüzme milli takımlarına sporcu elbette çıkacağına inanıyoruz' dedi.


Anahtar Kelimeler: İskenderun madalya

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00