'İskenderun´a yeni bir destan yazacağız'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, ev toplantıları düzenledi, Elazığlılar Derneği ve TÜGVA´yı ziyaret etti.

GÜNCEL 5.03.2019 11:07:21 0

Akın Bodur/İskenderun

Tosyalı, bugün saat 17.30´da İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuarında projelerini anlatacak.
Kentteki Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç´un evinde eğitimcilerle buluşan Tosyalı, 'Talip olduğumuz görevin bilincindeyiz. İskenderun´un her sahasında varız. Gönüllere talibiz. Bunun için de 31 Mart´ta desteklerinize ve dualarınıza talibiz' dedi. Tosyalı, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven´in de katıldığı toplantıda, seçilmesi halinde belediyenin her okula desteğinin olacağını, kaynakları bu yönde şekllendireceklerini anlattı.
İskenderun´u ´insan odaklı´ yatırımlarla daha refah, müreffeh ve yaşam standardı yüksek ilçe konumuna ulaştırmak için 31 Mart seçimlerinin önemli olduğunu ifade eeden AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Tosyalı, 'İskenderun´un daha fazla gelişmesi, daha fazla kalkınması için çaba sarf ediyoruz. Sahile plaj, seyir terasları, semt sahaları, butik havuzlar, modern park alanları, semt pazarları, çevre düzenlenmeleri, eğitim ve kültürel yönden projeler sayesinde herkesin gıptayla bakacağı bir ilçe hüviyetine ulaşmak için 31 Mart seçimlerinin ülkemiz, kentimiz ve ilçemiz için ne anlam ifade ettiğini vatandaşlarımıza anlatıp, desteklerini istiyoruz. İskenderun´u tecrübe ve birikimlerimiz ve hemşehrilerin destekleriyle yeni bir vizyon ve heyecanla daha ileriye taşımak adına daha fazla çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.
Elazığlılar Derneği ve TÜGVA´yı da ziyaret eden Tosyalı, şöyle konuştu: '31 Mart akşamı inşallah mahcup olmayacağız ve hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle İskenderun´a yeni bir destan yazacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57