İskenderun´da başvurular Cuma´ya kadar

35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 30.04.2019 10:19:12 0
İskenderun´da başvurular Cuma´ya kadar

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nda, turnuvanın kura çekimleri yapıldı. Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 35.´sü düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası heyecanı başlıyor. Turnuva Antakya ve Körfez Grubu olmak üzere iki ayrı grup merkezde yapılacak ve gruplarında şampiyon alan takımlar, daha sonra süper final karşılaşması yapacak.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Hatsu Binası Konferans salonunda yapılan turnuvanın bilgilendirme toplantısına HBB İskenderun Zabıta Şube Müdürü Mehmet Kaplan ve Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ile turnuvada yarışacak takımların temsilcileri katıldı. Turnuvaya katılacak İskenderun bölgesindeki takımlar, listelerini 03 Mayıs Cuma günü saat 17.00´a kadar teslim edebilcek.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Antakya kura çekimine ilişkin HBB´den yapılan açıklamada da şunlara yer verildi: 'Türkiye´nin en uzun soluklu amatör futbol turnuvası olarak dikkatleri üzerine çeken turnuvanın Antakya gruplarında mücadele edecek takımları belli oldu. 25 Nisan Perşembe günü HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde gerçekleşen kura çekimi sonucu takımlar A, B, C, D ve E gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. 47 takımın yer aldığı Antakya gruplarında maçlar 2 Mayıs Perşembe günü Antakya Esentepe Futbol Sahası´nda oynanacak açılış maçıyla başlayacak. Maç takviminin kısa süre içinde açıklanacağını ifade eden tertip komitesi, İskenderun Körfez grupları kura çekiminin de yakın zamanda yapılacağını belirtti.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23