´İskenderun´da buluşalım´ daveti yaptı

20 Mayıs´ta İskenderun Anıt Alanı´nında 919 gönüllü ile K. Atatürk imzası atarak Akdeniz rekoru kıran Sarı Zeybekler Komitesi, dünya rekoru için çalışmaları sürdürüyor.

20.07.2017 10:53:49 0
´İskenderun´da buluşalım´ daveti yaptı

 Komite üyeleriyle düzenlenen toplantıda işbölümü gerçekleştiren Sarı Zeybekler komitesi Başkanı Nevzat Kurt, 29 Ekim´de İskenderun Anıt Alanında 6002 gönüllü ile dünya rekorunu kırmayı hedeflediklerini söyledi. Kurt, “Dünya Rekoru için 29 Ekim´de Türkiye´yi Hatay´a davet ediyoruz” dedi.

29 Ekim´de Atatürk portresi ve K. Atatürk imzası yaparak Dünya Rekoru kırmak için yol haritası belirlediklerini kaydeden Nevzat Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, 6002 gönüllü ile dünya rekorunu İskenderun´a hediye etmek istediklerini kaydetti.

Kurt oluşturdukları yol haritası ile ilgili şu bilgileri verdi: “6002 gönüllü ile Atatürk Portresi ve K. Atatürk imzası yaparak dünya rekoru kırma denemesi için kurduğumuz komite, 30´u Genç Sarı Zeybek, 110´da yetişkinlerden oluşan toplam 140 gönüllüden oluşacak. Tamamen gönüllülük esasına yönelik oluşturduğumuz bu komitemizde her kesimden, her görüşten insanlar olduğu gibi, 29 Ekim´de kitleler halinde İskenderun´a gelerek dünya rekoru denememize destek olacak Atatürk Sevdalıları da bulunmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün adını dünyaya bir kez daha duyurmak adına yaptığımız bu etkinlikte komitemize üye olan arkadaşlarımızdan tek bir şey istedik; herkesi siyasi kimliğini, ideolojisini, partisini, kurumunu, sivil toplum örgütünü bu etkinlik çalışmalarında bir kenara bırakarak hareket etmeleri konusunda uyardık. Bütün katılımcılarımız da bu uyarımıza olumlu olarak yanıt vererek aramızda olmayı kabul ettiler. Biz herhangi bir partinin, kurumun, kuruluşun ve sivil toplum örgününün uzantısı, arka bahçesi veya devamı değiliz. Bizler bu oluşumların üstünde ve tek amaçları Mustafa Kemal Atatürk olan bir komiteyiz. Bizim önümüzde veya bizleri yönlendiren herhangi bir üst akıl olmadığı gibi, alınan her karar demokratik seçimle komitemiz üyelerinin oy birliği ile alınmaktadır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda yapmayı planladığımız bu dünya rekoru etkinliğine sadece Hatay halkını değil, tüm Türkiye´yi aramızda görmek istiyor ve bu gurur gününe davet ediyoruz.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29