İskenderun´da güzergahlar yeniden

İskenderun´da Pac Meydanı projesinin tamamlanması dolayısıyla Şehit Pamir Caddesi ile Ulucami Caddesinde trafik akış yönünde yapılan değişiklikten dolayı dolmuş güzergahlarında da düzenlemeye gidileceği bildirildi.

GÜNCEL 23.07.2018 09:58:11 0
İskenderun´da güzergahlar yeniden

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısında İskenderun´da Pac meydanından ulaşım güzergahı yenilenmesi kararlaştırıldı. Toplantıya ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede kentte toplu taşıma hizmeti veren 12 kooperatifin güzergahlarının revize edilmesi gerektiği maddesinin oy birliği ile karara bağlandığı kaydedildi.
HBB Genel Sekreter Yardımcı Ahmet Kilisli başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla Perşembe günü gerçekleşen toplantıda, kentin trafik düzeni ve yenileme çalışmalarına yönelik maddeler görüşüldüğü kaydedildi. İskenderun´da güzergahların revize edilmesinin yanı sıra Antakya´da da ve Altınözü´nde de güzergah ve park yasağı ile ilgili düzenleme yapılan toplantıda, Antakya İnönü Caddesi ile Kırk Asırlık Türk Yurdu Caddesinin kesiştiği mevkide bulunan yıkım işlemi gerçekleştirilecek olan yapının İnönü Caddesinden inşaat alanına kadar olan kısımda vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla park yasağı getirildi. Altınözü´nde ise muhtelif mahallerde içmesuyu inşaat yapım işi kapsamında başlanılacak olan kazı çalışmaları nedeniyle trafik akışının sağlanması ve vatandaşların can mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alternatif yol belirleme yetkisi Ulaşım Dairesi Başkanlığına verildi.


Anahtar Kelimeler: hbb

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00