İskenderun´da ittifak ziyareti

CHP ile İYİ Parti arasında tavanda başlatılan ittifak çalışmaları tabanda da ziyaretlerle destekleniyor.

SİYASET 8.01.2019 11:00:44 0
İskenderun´da ittifak ziyareti

İskenderun/SES

31 Mart pazar günü yapılacak yerel seçimde birlikte yol alma planı yapan İYİ Parti ve CHP, çalışma kapsamında ziyaretler sürüyor. CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimini ilçe binasında ziyaret ederek, yerel seçimde birlikte yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mansuroğlu: Bu yolu kol kola yürümekten mutluyuz
Ziyarette, İskenderun´un belediyecilik anlamında yeterince hizmet alamadığını ve beş yıl kaybettiğini savunan CHP ilçe başkanı Mansuroğlu, 'Söz konusu memleket olunca asgaride birleşmek ve bu kenti layık olduğu yere taşımak için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Biz bu yolu sizlerle birlikte kol kola yürümekten mutluyuz. Ülkenin büyük bir siyasi ve ideolojik değişim yaşıyor ve gelinen noktada siyasi kaygıları bir yana bırakarak güçlerin birleştirilmesi gerekir. Ede edilecek başarı kişisel ya da partisel değil kolektif çalışmanın ürünü olacaktır. Geçen seçim ve referandumda da her iki parti birlikte hareket etmiş ve ayrı değil bir bütün olmuştuk. Kent beş yıldır iyi yönetilmiyor. Bu kentte karayolları alanında yapımına başlanan proje haricinde dikili bir tek ağaçları, elle tutulacak bir eserleri yok. Şahsi çıkar yerine toplumsal menfaatleri ön planda tutacak bir anlayışa ihtiyacımız var. Bu kentin; çağdaş, demokratik, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan bir yönetim modeline ihtiyacı var. Bunu sizlerle birlikte başaracak, ayrı değil bir ve bütün olacağız. Tabanda hangi partiden aday çıkarsa çıksın elimizi taşın altın koyacağız ve birlikte çalışacağız. Siz, biz değil ortak çalışma şiarındayız' değerlendirmesinde bulundu.

Kıvrak: İki ilçe binası da evimiz olacak
Partisinin ülkücü ve sosyal demokrat kesimlerden oluşan ve duvarları yıkan bir oluşum olduğunu ifade eden İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Kıvrak da, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kıvrak, ortak çalışma sonucunda yerel yönetimlerde büyük başarı sağlayacaklarına inandığını söyledi. Kıvrak, 'Harami cenahına karşı bugünde ve yarında dik duracağız ve yan yana olacağız. Bu koltuğu yüreğinde merhamet ve Allah sevgisi, memleket sevdası olan birine teslim edeceğiz' dedi. İki partisinin ortak çalışmasının önemli olduğunu anlatan İYİ parti ilçe başkanı Kıvrak, şunları söyledi: 'İlçe yönetimi olarak en az teşkilatınız kadar emek vereceğiz. Basmakalıp yöntemler yerine, projeleri mahalle mahalle sokak sokak anlatacağız. Kurulacak çalışma ekiplerinde yer alacağız. İki ilçe binası da bizim evimiz olacak. Bu seçimi kazanmak için olanca gücümüzle çalışacağız. Toplumda karşılığı olan vatandaşların istediği bir adayla seçmenin karşısına çıkacağız. A veya B kişi benim için önemli değil. Doğru matematik kimse, onunla birlikte yürüyeceğiz' diye konuştu.





Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57