İskenderun´da protokolle kahvaltı

Dünya Yaşlılar Günü

GÜNCEL 2.10.2019 11:08:28 0
İskenderun´da protokolle kahvaltı

İskenderun/SES

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İskenderun´da yaşlılara kahvaltı verildi. İskenderun belediyesinin ev sahipliğinde ve Belediye 3 Nolu Sosyal Tesislerde düzenlenen kahvaltıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Şehit Ahmet Tor Kışlası Komutanı Piyade Albay Ragıp Taygan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, belediye başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, M. Ali Dokuzoğlu ve Ayşe Nesin Oğuzhan Akkoca ile muhtarlar da katıldı. Kaymakam Yönden, kahvaltı öncesi ve sonrasında yaşlılarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.
Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye ve özellikle büyüklerimize saygının Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biri olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı da 'Büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır' değerlendirmesinde bulunarak, katılanların Dünya Yaşlılar Günü´nü kutladı. Tosyalı, 'Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her zaman onların yanındayız' dedi.
İskenderun Kaymakamı Yönden, kaymakamlığın sosyal paylaşım sitesinden yaptığı değerlendirmede de 'Hayat tecrübelerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olmasının yanı sıra toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olacaktır' ifadesine yer verdi.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29