İskenderun´da şampiyonluk sevinci

Spor Toto Süper Ligi´nin 33. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor´u 4-0´la geçen Beşiktaş, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

30.05.2017 10:33:52 0
İskenderun´da şampiyonluk sevinci

Berkay Arıkan/İskenderun

 15. şampiyonluğu kazanan Siyah Beyazlılar 3. yıldızı da formalarına takmaya hak kazandı.
İskenderun´da Beşiktaş´a gönül veren taraftarlarsa sokağa döküldü. Siyah-Beyazlı renklere gönül veren Beşiktaşlılar, maçın bitiş düdüğüyle beraber bayrak ve meşalelerle İskenderun Atatürk Anıt Alanı ve çevresinde toplanıp, şampiyonluğu kutladılar.

Taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutladı
Takımları adına tezahürat yaparak şampiyonluğu kutlayan siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluk şarkısını söyledi. Kimi taraftarlar araçlarıyla korna çalarak, kimileri de yaya olarak şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.
Kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, güvenlik güçleri de cadde ve yolların tıkanmaması nedeniyle araçları kontrollü şekilde yönlendirdi.

Savaş, şampiyonluğu tebrik etti
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Beşiktaş Futbol Takımının 15´inci lig şampiyonluğunu kutlamak amacıyla tebrik mesajı yayınladı. Savaş, mesajında şunlara yer verdi “Spor Toto Süper Lig´in 33. haftasında Gaziantepspor ile Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş Futbol Takımı´nın göstermiş olduğu şampiyonluk mücadelesi oldukça heyecan vericiydi. Gaziantep Stadyumu´nda mücadeleyi kazanan Siyah Beyazlılar, 2016-2017 sezonunun bitmesine bir hafta kala şampiyon olmayı garantilemiş oldu. 2016-2017 sezonun bitimine bir hafta kala Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu´nu kazanan ve lig tarihindeki 15´inci şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş Futbol Takımı´nı bir Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik ediyor başta Beşiktaş yönetimi olmak üzere tüm Beşiktaş sevdalılarının şampiyonluklarını kutluyorum.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04