İskenderunlu Ayşe, Balkan şampiyonu

İskenderunlu taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı, Edirne´de düzenlenen yarışmada Balkan Şampiyonu oldu.

13.11.2017 10:37:20 0
İskenderunlu Ayşe, Balkan şampiyonu

Berkay Arıkan/İskenderun

Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistanlı sporcuların katıldığı ve Balkan Taekwondo Birliği tarafından düzenlenen 19. Balkan Şampiyonasında İskenderun Belediyespor adına yarışan taekwando sporcusu Ayşe Demirsavcı, şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. 10-12 Kasım tarihleri arasında Edirne´deki Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonunda yapılan 19. Balkan Şampiyonasında, Türk milli takımında yarışan İskenderunlu sporcusu olan Ayşe Demirsavcı, rakiplerini yendi ve Balkan Şampiyonu olup altın madalya kazandı. Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan nezaretinde 12 yıldır taekwondo sporuyla uğraşan Demirsavcı, daha önce de bölge turnuvaları ve Türkiye şampiyonluğunu kazanmıştı. Antrenörü Korhan, 'İskenderun´dan önce milli takım forması altında yarışan ve Balkan Şampiyonu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Ayşe Demirsavcı´nın bu başarı ne ilk, ne de son olacak' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, 'Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı. Sporc kızımızı kutluyorum” açıklamasını yaptı. Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini iade eden Dingil, 'Sporcumuzun başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Mehmet Korhan ve teknik heyete teşekkür ediyorum. İskenderun´dan buna benzer farklı branşlarda daha çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak spor destek olduk olmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse, Balkan Şampiyonu olan Milli Takımımızın sporcusu Ayşe Demirsavcı´yı kutladı, emeği geçenlere teşekkür etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23