'İskenderun´u birlikte yöneteceğiz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart seçimlerini kazanıp, 1 Nisan´da seferberlik ilan edip, İskenderun´a sahip çıkmak istediklerini söyledi.

SİYASET 11.03.2019 10:03:20 0

İskenderun/SES

Seçim ortağı MHP ilçe teşkilatını ziyaret edern, TEDAŞ ve Kızılay´da projelerini anlatan, Fil Filtre, Dörtyol Ömür Süt, Özler Lojistik, Aksoy Petrol, Güneysan Gübre, İskenderun Gübre ve Ovalı Ford, Çağlayan Tesisleri ve Denizciler semt pazarını ziyaret eden ve Azganlık Sosyal Tesisleri´nde eğitimcilerle biraraya gelen ve sanayi sitesinde esnafla buluşan, aşevini ziyaret eden Tosyalı, destek istedi. İskenderun´a değer katacak çözüm içerikli projeleri 25 başlık altında halka açıkladıklarını anlatan Tosyalı, 'Bir İskenderun resmi çekip ortaya koyuyoruz. Zaman kaybetmemek için oyunuzu İskenderun´a, geleceğinize verin. Projelerimizle bu güzel şehri değer katmak istiyoruz. İnsana dokunan, İskenderun´u geleceğe hazırlayan projeleri hayata geçireceğiz. Şehir plajı, Stat Kent Parkı, Şehir Kütüphanesi, KEM, Çocuk Kulübü, Bisiklet yolu, kültür sokakları, seyir teraslarını önemsiyorum. Birçok mahalleye daha ekstra hizmetler kazandıracağız. İskenderun´a her konuda avantajlar oluşturacağız ve bu bölgeyi her anlamda cazip hale getireceğiz' dedi.
Yusuf ve Mehmet Dönmez´in organize ettiği toplantıda da konuşan Tosyalı, amaç ve gayesinin İskenderun´u hak ettiği konuma taşımak olduğunu belirtti. Tosyalı şöyle konuştu: 'İskenderun´u hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu süre içinde birlik ve beraberlik olmalıyız. Çünkü artık memleketin kaybetme lüksü yok. Büyükşehir belediyesini de kazanarak arkamızda hükümetin de desteğiyle açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İskenderun´un geleceğini inşaa edecek çok fazla projemiz var. Kısa zamanda memleketteki değişim ve gelişimi hep birlikte göreceğiz. Bunun için daha çok dua ve gayret lazım.'
Azganlı´ta, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda eğitimcilerle buluşan Tosyalı, “Eğitim, ülkemizin geleceğinin temel taşıdır. Belediye olarak eğitim camiası için elimizden gelen desteği vereceğiz. Öğrencilerin vatana ve millete faydalı bireyler olması için her zaman destek olmaya hazırız. Öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri de bize yol gösteriyor' diye konuştu.
Sanayi Sitesi ve aşevinde Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel´in de katıldığı ziyarette, 'İskenderun´u birlikte yöneteceğiz. Amacımız insanları yapılabilecek olan hayallerimize ortak etmek' dedi. Tosyalı, Denizciler semt pazarında halka pazar çantası hediye etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04