'İskenderun´un değişime ihtiyacı var'

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında küçük sanayi sitesi esnafıyla kahvaltıda buluştu, sanayi esnafın sorunlarını bildiğini, seçim sonrası daha rahat koşullar

GÜNCEL 15.03.2019 10:33:10 0

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin S 'Sanayi esnafın sorunlarını yakından biliyoruz. İnşallah halkımızın desteğiyle 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde göreve geldiğimiz takdirde bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Güçlü bir İskenderun´un yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu ekonomiyi oluşturan esnaf kentin can damarıdır. Bu nedenle esnaf bizler için çok önemli” dedi seçimi kazanması halinde yapma vaadinde bulunduğu 25 projeyi hayata geçireceğini söyledi. Tosyalı, ´Cumhur İttifakı´nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP´li İbrahim Güler´le birlikte kentte esnaf gezisi yaptı, mahallelerde yöre sakinleriyle buluştu. Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Lütfi Kaşıkçı, AKP İskenderun Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt´un da katıldığı ziyaretlerde seçmenle sohbet eden Tosyalı, 'İskenderun´un bir değişim ve yenilenmeye ihtiyacı var. Bu ancak yerel yönetim ve esnafın ortak hareketi ile mümkün olabilir' diye konuştu.
Siirt ve Batmanlılar Derneği, Hatay Dulkadiroğulları Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği´ni ziyaret edip, Düğünyurdu, Aşkarbeyli, Sakarya ve Gültepe mahallerinde düzenlenen toplantılarda konuşan Tosyalı, kentin hizmetkar belediyecilikle tanışacağını söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04