'İskenderun´un menfaatleri her şeyin önünde'

'Cumhur İttifakı'nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını malale toplantıları ve ziyaretlerle sürdürüyor.

SİYASET 20.03.2019 11:27:53 0

Akın Bodur/İskenderun

 İskenderun´un menfaatleri her şeyin önünde geldiğini anlatan Tosyalı, 'Bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz' dedi.
Büyükdere, Gültepe, Karayılan, Akarca, Bekbele, Pirireis, Cırtıman, Güzelçay, İDÇ siteleri, Denizciler ve Azganlık, İsmet İnönü, Gürsel, Kocatepe, Esentepe ve Süleymaniyemahallesi yöresindeki halkla buluşan, Kayaüstüler Derneği´nin kahvaltısına katılan, Denizciler ve Karayılan ile sanayi sitesi esnafını, STE Petrol Mühendisliği ve Öksel Yemekçilik firmasını ziyareti yapan Tosyal, 'Hizmete sunacağımız park alanları, plajlar, seyir terasları, kültür sokakları, çocuk kulüpleri, bisiklet yolu, yaşlılar evi, yeni nesil semt pazarları ve daha birçok proje ile mahallelerimizin yapısı büyük bir değişime uğrayacak, hizmete doyacak. Kent kimliğine artı değerler katacak hizmetlerimizle modern yaşam koşullarına ulaşacak buradaki hemşehrilerimize ne sözü verdiysek, o sözü yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Cumhur İttifakının farkı budur, biz size sevdalıyız, hizmet için varız' dedi. Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, AKP İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt´un da katıldığı ziyaretlerde şunları söyledi: 'Bizler makam ve mevki sevdalısı insanlar değiliz, makamlar gelip geçicidir önemli olan gönül ve kalp kazanmaktır. Bir gün bizde bu dünyadan göçüp gideceğiz, gök kubbede hoş bir seda bırakmak için işimizi ciddiyetle yaparak arkamızdan hayır dualarının okunmasını arzu ediyoruz. İskenderun´un yaşam kalitesini arttıracak, şehrimizin çehresini değiştirecek projelerle önümüzdeki beş yılda da hizmet etmek en büyük hedefimizdir” diye konuştu.

'Şehirlerin gelecekleri, yöneticilerin ufuklarıyla orantılı'
Tosyalı, “Şehirlerin gelecekleri, oradaki yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Burada asıl olan insanımızı huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmektir. Belediye başkanı demek sadece bir yönetici değil yeri geldiğinde ana baba, yer geldiğinde abi-kardeş, yer geldiğinde sırdaş ve yeri geldiğinde dert dinleyip çare olan insan demektir. Bunun için insanların ihtiyaçlarını öngörebilmek, derdini olduğu gönüllere derman olabilmek bizim en büyük amacımızdır. Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan merkezli bir vizyonla ilçemiz yönetirken insanlarımıza ait değerleri her zaman koruyacağız. Biz bu hizmet ve gönül odaklı yolda çatışma değil uzlaşı, kutuplaşma değil bütünleşme, karalama değil iyi özellikleri öne çıkarma, ayrılık değil kavuşma, kayıp değil kazanım ve bilhassa projelerimizi ortaya koyarak hizmeti ön plana çıkararak gönüller ve kalpler kazanmaya geliyoruz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00