Ispir´den İsrail tepkisi

İsrail´in Filistin topraklarındaki uygulamaları ile Mescid-İ Aksa baskını ile ilgili Evrensel Hafizlar Derneği (Ehad) Hatay İl Temsilcisi Muhammet Ispir yazılı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

26.07.2017 11:50:42 0
Ispir´den İsrail tepkisi

 

Mescid-İ Aksa´nın ‘tüm Müslümanların kendi evini koruduğu gibi koruması gereken yer´ olduğunu belirten Muhammet Ispir, yazılı açıklamasında, “Müslümanlar Mekke ve Medine´ye önem verdikleri kadar Kudüs´e de önem verselerdi, bir avuç siyonist mübârek toprakları işgal edemezdi” dedi.
İsrail´in kurulması ve yayılmacılığıyla Filistin ve Ortadoğu´nun korumasız kaldığını savunan Ispir, son 70 yıldır Ortadoğu´da yaşanan çatışmalı ortamın arkasında Batı´nın ve İsrail´in yayılması politikasının yattığını kaydetti. Ispir, şunları ifade etti: “Bunu gerçekleştirmek için başta Amerika, İngiltere olmak üzere bütün Batılı ülkeler beraber oldu. Bin 400 yıllık İslam toprağından Filistinlileri kaba kuvvet zoruyla, füzelerle, tanklarla, evlerinden, yurtlarından göçe mecbur bırakarak İsrail´i kurdular. Sonra da ırkçı emperyalizm bu İsrail´i bütün arz-ı mev´ûd´u içine alacak şekilde büyük İsrail´e çevirmek için 70 yıldan beri Ortadoğu´da sürekli savaş, terör ve suikastlar yaparak huzur namına bir şey bırakmadı. Necmettin Erbakan Hocamızın bu çok önemli tesbitlerinden de anlayacağımız, zalimlerle müzakere işe yaramıyor. Biran önce harekete geçip Kudüs´ü ve Filistin´i Siyonistlerden kurtarmak gerekir. Bu da ancak Türkiye öncülüğünde acilen İslâm Birliği´nin kurulmasıyla olur. Eğer bu birlikteliği kurmazsak Allâh korusun Kudüs tamamen elden gidebilir. Kudüs elden giderse Mekke, Medine ve İstanbul´da elden gider. Dolayısıyla Türkiye ve islâm dünyası elden gider.”


Anahtar Kelimeler: Ispir İsrail tepkisi

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38