İsraf ekonomisi yerel de de var

Saadet Partisi (SP) Hatay il yönetimi, aylık il divan toplantısını Antakya´da yaptı.

SİYASET 28.11.2018 10:28:05 0
İsraf ekonomisi yerel de de var

Antakya/SES

Partinin Hatay il yönetimi, ilçe başkanları ile partililerin katıldığı SP il divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, yerel seçimlerin önemli olduğunu anımsattı. 'Türkiye´de tarım, hayvancılık, sanayi bitti' diyen SP il başkanı Eğe, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Esnaf kan ağlıyor, kepenkler kapanıyor, her gün bir firma konkordato yani iflas anlaşması başvurusunda bulunuyor. Üretime yönelik projeler geliştirilmediği için ülkenin borcu 1 trilyonu geçti ve bunu ödemek için cezalar kesiliyor, fabrikalar her şey satılıyor, her şeye zam yapılıyor. Belediyelere baktığımızda ilimizde müzeler yapılıyor parklar yapılıyor ama işsizliği çözecek fabrikalar yapılmıyor. Öncelikli yapılması gerekenler yapılmıyor. İsraf ekonomisi yerel de de var. Örneğin yollar bozuk belediyeler başka işlerle uğraşıyor” dedi.

Eğe: Alternatif arayana çareyiz
Mart 2019 seçimlerinde halkın derdini dert edinen adaylarla seçime katılacaklarını ifade eden Eğe, “Adaylarımız adil olacak. Halkın kendisine oy verenin de, vermeyenin de derdiyle dertlenecek. Bizim adaylarımız mala mülke, paraya kesinlikle yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak adaylar olacak. Rüşvete, israfa imkân vermeyecek.
Sorunlar çok çare için alternatif aranıyor. Biz alternatif arayana alternatif çare arayana çareyiz. Çare Milli Görüş belediyeciliğinde sorunların çözümü, çaresi Saadet Partisi´nde' değrlendirmesini yaptı. Toplantıda, partinin Hatay Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu ile ilçe teşkilatları da yerel seçime yönelik sunum yaptı ve seçimlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00