İşsizliği de minimize edeceğiz

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını kentin Azganlık-Karayılan, Sakarya, Aşkarbeyli, Suçıkağı ve Gültepemahallerinde yaptığı miting ve ziyaretlerle sürdürdü.

SİYASET 25.03.2019 10:47:45 0
İşsizliği de minimize edeceğiz

Akın Bodur/İskenderun

Azganlık-Karayılan ortak mitinginde konuşan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, 31 Mart´ta Fatih Tosyalı´yı başkan yapacaklarını ifade ederken, AKP İlçe Başkanı Abdülkerim Güven de, Cumhur İttifakı ile kazananın İskenderun olacağını söyledi.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan´ın da katıldığı mitingde eşi Arife Tosyalı ile birlikte çıktığı platformda yöre halkına seslenen AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Tosyalıe, İskenderun´u yeniden inşaa etmek için and içtiklerini ifade etti. Tosyalı, ' Halkımızın destekleriyle zafere ulaşacağız. İskenderun´un tüm eksikliklerini tek tek çözeceğiz. Ancak sizden özellikle büyükşehir içinde oy istiyorum. Çünkü iki farklı belediye olunca ister istemez sıkıntılar oluyor. Hem büyükşehir hem İskenderun Belediyesi ile bütün eksiklikleri gidereceğiz' dedi.
31 Mart´ta Allah´ın izniyle zafer kazanacaklarını anlatan Tosyalı, “Biz sevgiyle geliyoruz, aşkla geliyoruz, sevdayla geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte İskenderun olacağız. Allah´ın izniyle İskenderun´a yatırımcı davet edip, işsizliği de minimize edeceğiz. Bizim tek kuruş bir menfaat beklentimiz, çıkar beklentimiz olmayacak. Her kuruşu hizmetlere yansıtacağız” dedi ve eşiyle halka karanfi dağıttı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00