İstanbul Valisi Şahin´den stand ziyareti

İstanbul´da düzenlenen Hatay Günleri etkinliğine katılan İstanbul Valisi Vasip Şahin, Belen Belediyesinin standını ziyaret etti.

GÜNCEL 2.10.2018 09:57:43 0
İstanbul Valisi Şahin´den stand ziyareti

İskenderun/SES

Vali Şahin, Belen Belediyesi standında Belen´e ait yöresel ikramların tadına baktı ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu´dan kentin tarihi, kültürü ve yöresel tatları hakkında bilgil aldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Bu özel lezzetlerin daha çok bilinmesi gerekir. Hatay Günlerinin bu anlamda bulunmaz bir fırsat. Belen´in de hem görüntüsü hem de lezzetleriyle ön plana çıktı. İlimize hoş geldiniz” değerlendirmesini yaptı. Belediye başkanı Vurucu da, “Hem İstanbul hem de Türkiye´nin dört bir yanına önce Hatay´ın ve Amanoslarda inci gibi öne çıkan Belen´in günden güne artan namını duyurmak için büyük bir özenle çalıştık' dedi ve İstanbul Valisi Vasip Şahin´e ziyaretinden dolayı teşekkür edi, onu Belen´e davet etti.
Belen Belediyesi standını ziyaret edenler arasında İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop ve AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da bulundu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, TBMM Başkanvekili Şentop, “Hurma, Belben ve Cevizli Sucuk gibi özel lezzetlerin Türkiye çapında daha çok bilinmesini istiyoruz. Belen´nin lezzetlerinin güzelliği tartışılmaz” değerlendirmesini yaptı. Açıklamaya göre Vurucu da konuklarına yöresel lezzetlerden oluşan bir paket hediye etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22