İSTE Çocuk Üniversitesi Akademi Programı başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çocuk Üniversitesi´nin 9 hafta sürecek Akademi Programı, Barbaros Hayrettin Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen ‘Önlük Giydirme Töreni´ ile başladı.

GÜNCEL 27.02.2020 12:01:45 0
İSTE Çocuk Üniversitesi Akademi Programı başladı

İskenderun/SES

İSTE çatısı altında; araştırma ve eğitim-öğretimin yanı sıra, sanatsal ve bilimsel faaliyetlerle çocukların bilişsel ve duyusal, sosyal, kültürel ve sportif olarak çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan İSTE Çocuk Üniversitesi´nin, 9 hafta sürecek ücretsiz 2020 Akademi Programı´nın açılış töreni Barbaros Hayrettin Konferans Salonu´nda akademi öğrencileri ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Tören, yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından, İSTE Çocuk Üniversitesi koordinatörü Öğretim Görevlisi Vasfiye Korkmaz´ın açılış konuşması ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Şehrinaz Gündüz ve Öğr. Gör. Candan Işık Güçel´in klarnet konseri ve İSTE Çocuk Üniversitesi akademi öğrencilerine ait piyano ve gitar resitali ile devam eden törende, İSTE Dörtyol Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kukla ve tiyatro-dans gösterisi yapıldı. Tek tek isimleri okunarak beyaz önlüklerini giyen akademi öğrencileri, ilk derslerini de tamamladı.
9 hafta boyunca, hafta sonlarında İSTE´de İngilizce, Bilgisayar Programlama, müzik, vb. gibi dersleri alacak olan akademi öğrencileri, Üniversitenin laboratuvarlarında deneyler yapacak ve ayrıca 5. Teknoversite Günleri ile TEKNOFEST 2020 için de projeler hazırlayacak.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22