İSTE, finale çıktı

Üniversitelerarası Basketbol Grup Şampiyonası

SPOR 18.12.2018 11:45:44 0
İSTE, finale çıktı

İskenderun/SES

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği, Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Grup Şampiyonası, İSTE´nin ev sahipliğinde İskenderun GHSİM Kapalı Spor Salonunda yapıldı. 10-14 Aralık tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda grubunda Mustafa Kemal Üniversitesini yenen İSTE takımı, averajla ikinci oldu ve final grubuna yükseldi.
Sekiz üniversitenin erkek basketbol takımlarının katıldığı turnuvada, A Grubu´nda; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mersin Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), B Grubu´nda ise Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ), Çağ Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yer aldı. Grup maçları sonunda, A Grubu´nda İSTE ve Mersin Üniversitesi, B Grubu´nda da Çağ Üniversitesi ve Adana BTÜ ilk iki sırada yer alarak, final grubuna yükseldi.
Şampiyonanın açılışında konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, Türkiye Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig müsabakalarına katılan konuk takımlara ev sahipliği yapmaktan, onur duyduklarını ifade etti. İSTE olarak spora destek verdiklerini belirten Depci, müsabakaların dostluk çerçevesinde ve üniversite öğrencilerine yakışır bir turnuva olmasını diledi ve şampiyonaya katılan takımlara başarı diledi. İSTE Rektörü Türkay Dereli de maçları izleyerek, basketbol takımı oyuncuları ve öğrencilerine destek verdi. Turnuvanın kapanışında konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, müsabakaların başından sonuna kadar fairplay kuralları çerçevesinde gerçekleştiğini görmektan mutluluk duyduğunu söyledi. İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu de 'Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen, üniversitelerarası basketbol grup müsabakalarına, İskenderun Teknik Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. Sekiz üniversitesinin katıldığı bu turnuvada fairplay çerçevesinde, İSTE´yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz' değerlendirmesini yaptı.


VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00