İSTE havacılıkta sektör buluşması

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri ülkemizin ilk özel yer hizmetleri şirketi olan Çelebi Hava Servisi´nin Hatay Yetkilileri ile buluştu.

EĞITIM 12.01.2022 16:30:34 0
İSTE havacılıkta sektör buluşması

İskenderun/SES


Sektör temsilcileri ile öğrencileri gerek yüz yüze gerekse çevrimiçi olarak bir arayan getiren İSTE bu kez de Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri ile Çelebi Hava Servisi´nin Hatay Yetkilileri ile buluşturdu. 29 Aralık günü Mavi Salon´da düzenlenen sektör buluşmasına İSTE Rektör Yardımcısı ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mıstıkoğlu “Bugün çalışma arkadaşlarımızla beraberiz, onları bizden birileri… Zaman, emek ve benliğiniz ile buradasınız ve tüm bunlar size başarıyı getirecek etmenleri inşa etmeniz için gerekli unsurlar. Konferansın sizler için yararlı olacağına eminim. Sektöre Dayalı Öğrenme dersimiz için 14 haftalık eğitim için bugün Çelebi Hava Servisi yetkilileri için görüştük. Bunun sizler için olumlu bir gelişme olduğunu, değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu bilmelisiniz. Geleceğinizi şekillendirmek, bir adım önde olmak, kendini geliştirmek sizlerin temel hedefi olmalı. Hepinizi başarılı birer iş insanı olarak görmeyi diliyorum” dedi. Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Nuriye Güreş ise “Sektör iş birliğine önem veriyoruz. Öğrencilerimizin sektörde başarılı bireyler olması için yabancı dil ağırlıklı programlar hazırlıyor ve sürekli güncelliyoruz. Katılımları için konuklarımıza teşekkür ediyorum. Faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu. Çelebi Hava Servisi Hatay İstasyon Müdürü Berkay Aktaş, Personel ve Muhasebe Şefi Gülsen gülen, Yolcu Hizmetleri Şefi Halil Yanık ve Apron Hizmetleri Şefi Süleyman Diboğlu Çelebi Hava Servisleri´nin iş ve işleyiş süreçleri ile ilgili bir sunum yaptılar. Ardından kişisel kariyer süreçleri hakkında bilgi veren Aktaş ve ekibi sektör deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Konferans öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile devam etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23