İSTE ve DTO´dan işbirliği protokolü

İskenderun Teknik Üniversitesi İSTE ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Subesi arasında işbirliği prokotolu imzalandı.

30.10.2017 11:46:05 0
İSTE ve DTO´dan işbirliği protokolü

 

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile Şube Başkanı Bülent Kavsak arasında imzalanan işbirliği protokolü ile çalışmaların kapsamını genişletme kararı alındı. İSTE´nin ve İMEAK´ın sahip olduğu imkânların ve kaynakların etkin kullanımı ile özellikle denizyolu taşımacılığı ve lojistik konularında birlikte Ar-Ge çalışmaları yapılması da kararlaştırılırken atıl durumda bulunan denizcilik ile ilgili bazı cihaz, simülator, taşıt ve ekipmanın İSTE´ye kazandırılması ile ilgili yapılabilecek girişimler üzerinde de duruldu.
Protokol imza töreninde konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; “Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ile zaten devam eden işbirliğimizi resmileştirmemizin, birlikteliğimizi perçinleyeceği kanaatindeyim. Şu an burada olan İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bilen´in nezdinde İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu´nun tamamına ve tüm üyelerine; verdikleri destek ve gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kavsak: İşbirliğimizi güçlendiriyoruz
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak da törende şunları söyledi: “Kurulan bu dostluk ve işbirliğinin kurumlarımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İskenderun´a ve ülkemize her alanda katkı sunan Üniversitemizi çok önemsiyor ve elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince desteklemeye gayret ediyoruz. Bu protokol ile işbirliğimizi daha da güçlendiriyoruz.”


Anahtar Kelimeler: İSTE işbirliği protokolü

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00