İSTE´´de Atatürk´ü Anma Koşusu

İskenderun Teknik Üniversitesi, 10 Kasım Atatürk´ü Anma ve Anlama Etkinlikleri kapsamında, kampüste oluşturulan parkurda Atatürk´ü Anma Koşusu yapıldı.

SPOR 11.11.2019 10:46:33 0
İSTE´´de Atatürk´ü Anma Koşusu

Orhan Yıldız/İskenderun

 Öğrenci ve üniversite çalışanlarının katıldığı koşu, İSTE Beden Eğitimi Bölüm Başkanı ve Spor Koordinatörü öğretim görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu´nun koordinasyonunda, Bireysel Sporlar Topluluğu tarafından düzenlendi. Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi önünden başlayan Atatürk´ü Anma Koşusu, rektörlük binasının girişinde sona erdi. Erkekler, kadınlar ve personel olarak üç kategoride yapılan koşuda dereceye girenlere madalya ve ödülleri törenle verildi.
Atatürk´ü Anma Koşusunun erkekler kategorisinde , Turizm Fakültesi Bölümü öğrencisi Sefa Dağlı birinci olurken, İskenderun Meslek Yüksekokulu Denizcilik Bölümü öğrencisi Fahri Kazan ikinci, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Batuhan Çevikkaya da üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinden Elif Leyla Korkmaz birinciliği elde ederken, Remziye Bayram ikinci, Meral Küçüközer üçüncü oldu. Personel kategorisinde de Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Bölümünde görevli Dr. Muhammet Soydaş birinci olurken, İdari Mali İşler Personeli Emrullah Aydın ikinci, Denizcilik Meslek Yüksekokulu´ndan öğretim görevlisi Özkan Akar da üçüncü oldu. Atatürk´ü Anma Koşusunda dereceye girenlere madalyalarını İSTE Rektörü Türkay Dereli takarken, ödüllerini ise rektör yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, İSTE Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Ümit Büyükdemir ve SKS Daire Başkanı Kürşat Ergen verdi.

 

 

 

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23