İSTE´de eğitim ´uzaktan olacak´

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Senatosu, üniversitelerde 2020-2021 eğitim-öğretim 1 Ekim´de başlaması beklenirken, Güz döneminde öğretimin uzaktan olmasına karar verdi.

EĞITIM 7.09.2020 10:47:11 0
İSTE´de eğitim ´uzaktan olacak´

İskenderun/SES

İSTE´den yapılan açıklamada şunlara yer verildi: '2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına yakın bir süre kala, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Senatosu Rektörvekili Prof. Tolga Depci Başkanlığında toplanarak, içinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle öğretimin güz döneminde uzaktan yapılacağı konusunda karar aldı. Bağımsız bir araştırma şirketi tarafından yapılan ‘Uzaktan öğretimi en iyi yöneten üniversiteler´ sıralamasında Türkiye´de dördüncü sırada olmayı başaran İSTE, teknik alt yapısını daha da güçlendirmiş olarak, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde de uzaktan öğretim ile öğrencilerine nitelikli bir program sunmaya hazır.'
Uzakmtan eğitime ilişkin değerlendirmede bulunan İSTE Rektörvekili Depci ise “Yüz yüze öğretim yapmayı çok istiyoruz, ancak toplum olarak içinde bulunduğumuz süreç buna çok elverişli değil. Toplumsal hayatı ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen Covid-19 virüsü dolayısıyla sizlerin ve sevdiklerinizin hayatını olumsuz yönde etkilememek adına İSTE Senatosu olarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde derslerin uzaktan olmasına karar verdik. Bu konuda eski öğrencilerimiz çok iyi biliyorlar ki İSTE uzaktan öğretim de Türkiye´nin en iyi üniversitelerinden biri olmuştu. Diğer taraftan yeni öğrencilerimizin heyecanını ve bir an evvel aramızda olma isteklerini çok iyi biliyoruz. Siz olmadan kampüsün eksik olduğunun farkındayız ancak bu zor günleri de inşallah ülke olarak hep birlikte yakın bir zamanda atlatacağız. Konu ile ilgili tüm detaylı gelişmeleri yakın zamanda üniversitemiz web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından sizlere resmi olarak duyuracağız' açıklamasını yaptı.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00