İSTE´de mezuniyet töreni

İskenderun Teknik Üniversitesinden mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenlerle diplyomalarını aldı, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi.

GÜNCEL 2.07.2019 10:13:30 0
İSTE´de mezuniyet töreni

 

Nesrin Geyik/İskenderun
Üniversitenin Barbaros Hayrettin Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan İSTE Rektörü Türkay Dereli, '2015 yılında İSTE´yi tercih eden öğrencileri bugün diplomaları ile mezun ederek uğurluyoruz. Ülkenin gelişmesinin yegâne yolu yenilikçi, girişimci olması ve üretim yapmasıdır. İSTE´de öğrencileri yenilikçi, girişimci ve üretken uzmanlar ve teknologlar olarak yetiştiriyoruz. Umut ediyorum ki, yarınlarımızı emanet ettiğimiz bu gençler ülkemizi çok daha yükseklere taşıyacak. Mezunların, Mezun Bilgi Sistemi´ne (https://mezun.iste.edu.tr/) kayıt olmalarını ve kendilerine tahsis ettiğimiz İSTE uzantılı e-posta adreslerini aktif olarak kullanmalarını istiyoruz. İSTE Mezun Bilgi Sistemi, bizlerle olan irtibatınızı koparmamanızı sağlayacağı gibi, kariyer planlamanız noktasında da size büyük artılar sağlayacak” dedi. Törene katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da şunları söyledi: 'İSTE´nin dördüncü diploma törenindeyiz. Bu tören tercih formunda İSTE´yi tercih ederek gelen öğrencilerin mezun olduğu bir tören olduğundan ayrıcalıklı bir tören. Birçok kamu görevlisinin İskenderun´a geldikten sonra burada yaşamayı tercih ettiğini biliyoruz. Yine birçok öğrencimizin de bundan sonraki hayatında mezun oldukları bu şehirde yaşamayı tercih ettiğini biliyoruz. Sanayisiyle turizmiyle güneyin incisi olan bu anlamlı şehrin sizler için güzel anılara ev sahipliği yapmış olmasını umuyorum.'
Mezunlar adına konuşan İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü mezunu Hasan Arslan ise İSTE´de bilgiyle donandıklarını, girecekleri sektörlerde faydalı bireyler olacaklarını ve İSTE´deki güzel anıları her zaman yaşayacağını belirtti ve mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çaktı. Dereceye giren öğrencilere hediye olarak altın verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22