İSTE´de mezuniyet töreni başladı

İskenderun Teknik Üniversitesinde fakülte ve yüksekokullardaayrı ayrı düzenlediği mezuniyet ve kep atma törenleri yapıldı.

EĞITIM 4.06.2018 10:17:25 0
İSTE´de mezuniyet töreni başladı

İskenderun/SES

İSTE´de bu yıl ilk tören, Dörtyol Meslek Yüksekokulu´nda gerçekleştirildi. İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu´ndaki tören, yürüyüşle başladı, saygı duruşu, İstiklal Marşı´nın okunması ve kep atma töreni ile sürdü.
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı törende, veliler de çocuklarının mezuniyetine şahitlik etti. Mezuniyet ve kep atma törenine katılmayan İSTE Rektör Türkay Dereli, videolu mesaj gönderdi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahettin Gözübenli´nin mezun adaylarına başarılar dilediği törende, Dörtyol Kaymakamı Bulacak da, öğrencilere mutluluklar ve başarı dileğini iletti. İSTE´de öğrenmiş oldukları bilgiler ve diplomanın ömür boyu ikullanılacağını belirten kaymakam Bulacak, öğrenci ve ailelerinin heyecanına ortak olmaktan onur duyduğunu ifade etti. Törende, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya attı ve mezuniyet coşkusunu yaşadı. Törende, İSTE Genel Sekreteri Yılmaz Çiğdem ve Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Gözübenli, dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verdi, öğrenci ve aileleri ile de sohbetl etti. İftar saatine yakın bir süreçte düzenlenen törende, etkinliğe katılanlara Kızılayı İskenderun Şubesi işbirliği ile iftar yemeği de verildi.


Anahtar Kelimeler: İSTE Rektör Türkay Dereli

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23