İSTE´de uzaktan öğretim başlıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi İSTE´de de 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılına 5 Ekim Pazartesi günü uzaktan eğitimle başlıyor. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE´nin uzaktan öğretimdeki başarısıyla Türkiye´de m

EĞITIM 2.10.2020 17:25:02 0
İSTE´de uzaktan öğretim başlıyor

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde, yurtdışından yazılım satın alımı yapılmadan, özgün sistemle önemli bir başarı yakaladıklarını ve bu eğitim-öğretim döneminde de aynı şekilde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Dünya genelinde Covid-19 virüsü dolayısıyla yeni eğitim yılıyla birlikte Türkiye´de de birçok üniversitenin uzaktan öğretime devam ederek ders başı yapmaya hazırlandığını ifade eden Depci, İSTE olarak istemin işleyişiyle ilgili detaylı bilgilendirmeleri üniversitenin web sayfasında yaptıklarını hatırlattı. Rektör Depci, “2020-2021 eğitim-öğretim yılımızın tüm akademik ve idari personelimizle, öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, pandemi sürecinin en kısa süre içerisinde son bulmasını ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimizle tekrar buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

İSTE´den yapılan yazılı bilgilendirmede Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından yapılan bir değerlendirmede de uzaktan öğretim sürecini en iyi yürüten üniversiteler sıralamasında İSTE´nin Türkiye 4.´sü olduğu ifade edildi, yeni dönemde de bu başarısını sürdürmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için geçtiğimiz dönem akademisyenlerine yönelik uzaktan öğreticilik konusunda çevrim içi eğitimler düzenlendiği, 1. sınıf öğrencilerine de bu yıl için gerekli bilgilendirmelerin bölümler tarafından yapıldığı kaydedildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00