İSTE´den öğrencilere ‘başvuru´ merkezi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) rektörlüğü, öğrencilerin istek, şikayet, öneri ve beğenilerini ulaştırabilecekleri İletişim Merkezi´ni hizmete açtı.

EĞITIM 16.11.2021 18:47:22 0
İSTE´den öğrencilere ‘başvuru´ merkezi

İskenderun/SES

 Ancak rektörlüğün öğrencilerden bir talebi var: Başvurular anlaşılır, ahlaki ve görgü kurallarına uygun olarak yazılmalı, talepler açık olarak belirtilmeli. Merkeze https://iste.edu.tr/rektorluk/iletisim-ofisi adresinden ulaşılabilecek.
İletişim Merkezi´nin, yönetim ile iletişim kanallarının sürekli açık tutulması; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencilerinin istek, öneri, şikâyet ve beğenilerini yönetime hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırmasına aracılık etmek amacıyla hizmete açıldığı belirtilen İSTE açıklamasında, “Rektörlük İletişim Merkezine yapılan başvurular en kısa sürede değerlendirilecek ve cevaplandırılacaktır. Bilgi edinme, öneri, istek ve şikâyetleriz için hızlı ve etkin bir şekilde geri bildirim almanızı sağlayacak olan Rektörlük İletişim Merkezine yapılacak olan başvurular, anlaşılır, ahlaki ve görgü kurallarına uygun olarak yazılmalı talepler açık olarak belirtilmelidir” denildi.

Depçi: İletişim büyümenin de gerekliliği
Konuyla ilgili açıklamada İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci´nin şu değerlendirmeyine yer verildi: “Öğrencilerimize daha önce aktif hale getireceğimizi söylediğimiz Rektörlük İletişim Merkezi, bugün itibariyle hizmete açılmıştır. İletişim kanallarının açık tutulmasını paydaşlarla birlikte büyümenin bir gerekliliği olarak görüyorum. Öğrencilerimiz İSTE ile alakalı istek, görüş, öneri, şikâyet ve beğenilerini Rektörlük İletişim Merkezi üzerinden bizlere ulaştırabilir. Yapılan başvuruların titizlikle inceleneceğinden ve dikkate alınacağından şüpheniz olmasın.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00