'İstihdamdaki sorumluluğun farkındayız'

Erol´dan İSDEMİR´e vergi ve istihdam ziyareti

GÜNCEL 1.03.2019 10:56:35 0

İskenderun/SES

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası kapsamında İSDEMİR´i ziyaret etti. Bölgenin en çok vergi veren ve en çok istihdam yaratan şirketi olması nedeniyle yapılan ziyarette Erol ve beraberindekiler İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli ile sohbet etti.
Hatay Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürvekilleri Namık Orhan ve Metin Yılmaz, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, gelir uzmanları Derya Söylemez ve Bengücan Güller, Keyfli ve işletmenin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Pehlivan´a nezaket ziyaretinde bulundu.
Fabrikanın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alan Hatay Vergi Dairesi heyeti, İSDEMİR´in bölgesel ekonomik kalkınmada stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade etti. İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli de, “Bölgesel kalkınmaya yaptığı katkının ve ülke ekonomisindeki yerinin ne kadar büyük ve ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Fabrika, ihracata yaptığı katkıyla ülke ekonomisinin teminatı niteliğinde bir ölçeğe sahip. Bu nedenle vergi ve istihdam anlamında büyük bir sorumluluk üstlendiğimizin farkındayız. 360 bin OYAK üyesinin birikiminin emanetçisi olarak, ülke ekonomisine yaptığımız katkıların artarak devam etmesi için, çalışmaya devam edeceğiz' dedi ve ziyarete teşekkür etti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74