İtfaiye Haftası kutlandı

İtfaiye Haftası, 25 Eylül-1 Ekim arasında kutlandı. İtfaiye Haftası´nda, Antakya, İskenderun ve Samandağ´da, öğrenciler ve Devlet Demir Yolları personeline özel etkinlik düzenledi ve yangınlarla ilgili bilgi verildi.

GÜNCEL 6.10.2021 17:35:18 0
İtfaiye Haftası kutlandı

 

İskenderun-Antakya/SES
 TCDD´nin İskenderun´daki yerleşkesinde verilen eğitimde kurum personeline acil durumlar karşısında ne yapacakları anlatıldı ve yangın tatbikatı yapıldı. HBB ftfaiyecileri, Samandağ´daki Küçük Dahiler Kreş ve Gündüz Bakım Evi´ndeki öğrencilere itfaiyecilik mesleğini tanıttı ve yangınlarda ne yapmaları gerektiğini anlattı.; Antakya´daki itfaiye amirliğinde de Defne Koleji ve Nasreddin Hoca Anaokulu öğrencilerini konuk edilerek, itfaiyeciliğin önemini anlatıldı.
Hatay Valisi Rahmi Doğan da, İtfaiye Haftası kapsamında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanı Mahir Çiçek ve beraberindeki heyeti kabul etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vali Doğan, ´Ülkemizin farklı noktalarında yaşanan deprem, yangın ve sel felaketlerinde de üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışarak, insanların hem canını hem malını, gerektiği zaman ölümü göze alarak koruyan itfaiye personelinin, İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum´ dedi. Çiçek ise kabulden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti' ifadesine yer verildi.

 

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00